Varde If er flyvende i foråret - 5 ud af 5 sejre


Varde If er flyvende i foråret - 5 ud af 5 sejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: Varde IF's Danmarksserie herrer vandt lørdag deres 5. sejr på stribe, da VSK Aarhus blev besejret med 2-0 på kunstgræsbanen ved Sydbank Stadion. Spillet var mindre prangende end i de foregående kampe, men sejren var stadig fuldt fortjent.

De første 45 minutter var en ret rodet affære med en lige fordeling af spillet. Varde var dog klart skarpest i felterne, og kunne fortjent gå til pausen med en 1-0 føring.

Føringsmålet faldt efter 16 minutters spil, da Varde efter et hjørnespark til gæsterne pludselig var 3 mod 1 i omstillingen, og på Niclas Holms indlæg havde Mathias Backs nemt ved at bringe hjemmeholdet i front

Gæsterne kom dog bedst ud efter pausen, og var tæt på at udligne i det første minut. Gustav Juhl Skov tog chancen fra kanten af feltet, men heldigvis klarede overliggeren for Vardes målmand, Sune Nissen.

Sejrsmålet til 2-0 faldt efter 20 minutters spil, da Mathias Backs fikst trak sig fri på venstre kant, og på hans indlæg sendte Niclas Holm bolden i nettet.

Cheftræner Søren Pallesen er yderst tilfreds med holdets 5. sejr på stribe, men lægger ikke skjul på, at holdet i dag ikke helt nåede niveauet fra de foregående kampe:

- Kampen former sig ikke helt på vores præmisser i dag. Vi sparker for meget og spiller for lidt. Rummene var så afgjort til stede, men for ofte sparker vi lange bolde fra bagkæden op til de forreste, siger Søren Pallesen

Med sejren rykker Varde op på tredjepladsen i tabellen, og er nu á point med Kolding B, med 31 point. Netop Kolding B er Varde holdets næste modstander, når de to hold tørner sammen i Kolding mandag den 30. April kl. 18.30.

Et mere detaljeret referat kan læses på Vifelite.dk

Varde If er flyvende i foråret - 5 ud af 5 sejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce