!DOCTYPE html> Oliver fik nok af pres og ambitioner i Middelfart - nu er han tilbage i NUIF | Lokalsport Varde | jv.dk

Oliver fik nok af pres og ambitioner i Middelfart - nu er han tilbage i NUIF

Oliver Tranberg Jensen, 22, bærer igen den røde NUIF-trøje efter at have spillet to sæsoner for Middelfart VK. Foto: Peder Foldager

Oliver fik nok af pres og ambitioner i Middelfart - nu er han tilbage i NUIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have spillet for Middelfart VK i to år, skiftede Oliver Tranberg Jensen i sommer tilbage til sin gamle klub, NUIF Volley. Han kører helt fra Middelfart for at få glæden ved at spille volley tilbage igen.

Oliver Tranberg Jensen er hjemme igen. Siden sommer er han tilbage i sin barndoms volleyklub, Nordenskov UIF.

- I sidste sæson ændrede mit mål med volleyball sig meget. Nu vil jeg bare gerne udvikle mig så meget som muligt og have det sjovt på samme tid, siger Oliver Tranbjerg Jensen.

Med sine 2,08 meter er 22-årige Oliver Tranberg Jensen bygget til at spille volleyball. Han startede i NUIF Volley som 14-årig, hvor det hurtigt var tydeligt, at han var et stort talent. Efter succes for NUIF i 2. division og flere ungdomslandskampe, skiftede han i sommeren 2016 til Middelfart VK, der lå i Volleyligaen.

Siden i sommer har han igen tørnet ud for NUIF, selvom han stadig har adresse og job i det fynske. Det er dog den lange køretur værd til og fra træning og kampe.

Kører fra Middelfart

- Jeg skiftede tilbage, fordi de fokuserede for meget på at nå førstepladsen i Middelfart, hvilket vi arbejdede umenneskeligt hårdt for at opnå. Her i NUIF er målet, at vi skal udvikle os mest muligt. Det passer bedre til mig, da jeg også går meget op i mit arbejde. Og så savnede jeg selvfølgelig mine gamle holdkammerater her i Nordenskov, siger Oliver Tranberg Jensen.Der er sket meget på de to år, han har været væk fra det vestjyske.- NUIF har virkelig taget den nyvundne status som ligaklub til sig og er blevet meget professionel. Folk tager mere ansvar for deres egen træning og er generelt mere motiverede. Der er virkelig potentiale for fremtiden, siger Oliver Tranberg Jensen.Han og resten af NUIF Volley spiller lørdag klokken 16 mod ligaens tophold fra Gentofte på hjemmebane i Helle Hallen.

Oliver fik nok af pres og ambitioner i Middelfart - nu er han tilbage i NUIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce