NUIF Volley kan sikre sig plads i slutspillet på søndag

NUIF Volley kan cementere en imponerende debutsæson i landets bedste volleyrække på søndag. Foto: Johann Thor Haahr Hansen

NUIF Volley kan sikre sig plads i slutspillet på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NUIF Volley kan cementere en imponerende debutsæson i landets bedste volleyrække på søndag, hvor holdet på hjemmebane tager imod bundholdet fra Aalborg. En sejr udløser en sikker top-8 plads og adgang til slutspilsfasen.

Nordenskov IF's første sæson nogensinde i Volleyligaen er indtil videre gået fremragende. Holdet ligger i øjeblikket på en 8. plads ud af 12, og kan med en sejr over bundholdet Aalborg på søndag være sikre på en top-8 placering, der giver adgang til slutspillet.

Modstanderne fra Aalborg har med to sejre ud af tolv mulige indtaget en sidsteplads i landets bedste volleyrække. Sportschef i NUIF, Jakob Møller, er forud for søndagens kamp optimistisk på sit holds vegne, men understreger, at selvom bookmakerne og statistikkerne peger på NUIF som favoritter, må en sejr ikke tages for givet :

- Vi kommer til at være vores egen værste fjende på søndag. Drengene har indtil nu spillet sæsonen som det nye og undertippede hold, men de bliver nødt til at holde fokus mod Aalborg, der på trods af deres ringe placering har spillet en del tætte kampe i foråret, siger Jakob Møller.

Knockout-fasen

Hvis Nordenskov IF går sejrrige fra weekendens opgør, udløser det en plads i slutspillets knockoutfase der starter i marts. Og det ville være en præstation, der ligger langt over NUIF's egne målsætninger før sæsonen.

- Vores målsætning for sæsonen var, at vi ikke skulle være til grin i landets bedste række. Vi har formået at tage kampe og sæt fra de fleste modstandere, og vi har allerede her 2/3 inde i vist, at vi hører til i den bedste liga. En plads i slutspillet ville være en fantastisk måde at slutte vores første sæson af på. I fremtiden glæder jeg mig til at arbejde videre på vores langsigtede plan, og få etableret holdet som en fast del af volleyligaen, siger Jakob Møller.

Kampen spilles i Helle Hallen lørdag klokken 16.00, og streames direkte på Volleytv.dk.

NUIF Volley kan sikre sig plads i slutspillet på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce