Historisk sejr for Ansager: Blandt de sidste 32 hold


Historisk sejr for Ansager: Blandt de sidste 32 hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SIF/Ansagers håndboldkvinder vandt tirsdag over Hornbæk SF fra Randers i pokalturneringen, og er dermed videre til en historisk 16-delsfinale, og dermed blandt de sidste 32 hold i turneringen. Det er første gang både klubben og træneren når videre end 5. runde, som tre gange forinden har været stoppestedet i turneringen.

Træner Jens Ole Mathiesen er meget tilfreds med avancementet i turneringen, og med holdets præstation mod Hornbæk, som er midterhold i den anden 2. divisionspulje.

- Det hele gik op i en højere enhed. Vores opstilling fungerede, vores bænk fungerede, vores nye angrebstiltag fungerede, siger Jens Ole Mathiesen

Ansager var bagud ved halvlegen, men formåede i slutningen af kampen at få overtaget i en tæt kamp. Den nye opstilling gav pote, og Ansager formåede at holde et stabilt nivaeu gennem hele kampen.

Ansager har før haft problemer med bredden i truppen, og det har betydet at intensiteten er dalet, jo længere kampen varede. Men tilbagevenden af en ny venstrehåndet playmaker samt en forsvarsspecialist betød, at Jens Ole Mathiesen kunne give sine bærende spillere pauser i løbet af kampen. Og det var ifølge træneren udslagsgivende for resultatet.

Søndag møder Ansager Ejstrup/Hærvejen i 2. divisionen, der på mange måder ligner Hornbæks trup. Jens Ole Mathiesen håber på at kunne bruge de gode erfaringer fra pokalopgøret mod Ejstrup, som ligger på en andenplads i rækken. Men det bliver en svær kamp.

- Ejstrup har efter min mening en af de bedste, hvis ikke den bedste, playmakere i ligaen. Sidste gang forsøgte vi at spille en 4-2 opstilling for at presse hende, men holdet tromlede hen over os, siger Jens Ole Mathiesen

Ansagers næste modstander i landspokalen kendes ikke endnu.

Håndbold, Landspokalturneringen kvinder, 5. runde: Hornbæk Sportsforening - Sif/Ansager 25-27 (12-10)

Historisk sejr for Ansager: Blandt de sidste 32 hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce