Giganternes kamp på uvant grund

Vilde Mortensen Ingstad fra Team Esbjerg skal prøve kræfter med beach-volleyball, når Team Esbjerg møder Nordenskov UIF Elites volleyball-herrer. Foto: Jens Wognsen

Giganternes kamp på uvant grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Esbjergs kvinder og Nordenskov UIF Elites volleyball-herrer mødes til en show kamp i beach volleyball torsdag. Håneretten er på spil, men der er gode muligheder for at få autografer, møde spillere og prøve kræfter med det udfordrende underlag.

Esbjerg/Nordenskov: Forestil jer et professionelt kvindehåndboldhold, der skal en tur på den totale udebane. Det er, hvad Team Esbjerg har sagt ja til, når de torsdag den 9. august skal spille beach volleyball ved Dokken City Beach mod Nordenskov UIF Elites herrehold i volleyball, som spiller i landets bedste volleyball-række.

Det bliver en udfordring for håndboldkvinderne fra Esbjerg, men det bliver også en udfordring for Nordenskovs volleyball-spillere, da de to hold skal blandes. Hos Team Esbjerg ser de frem til den nye udfordring.

- Jeg har ingen erfaring med beach volleyball overhovedet, så jeg tror, at det bliver sjovt og spændende. Man lærer en masse om sine holdkammerater udenfor banen ved også at lave noget helt andet end håndbold, forklarer Vilde Mortensen Ingstad fra Team Esbjerg.

Et godt grin

Den norske håndboldspiller lover også, at det bliver en kamp, der er værd at se - om ikke andet så for at få et godt grin.

- Jeg spiller altid selv med stor passion og en masse engagement. Det gør vi alle sammen, så jeg tror, at det kan blive en helt spændende kamp, når vi blander holdene lidt. Og så håber jeg, at jeg selv spiller godt, siger Vilde Mortensen Ingstad.

Undervejs vil der være mulighed for, at fans og klubbernes samarbejdspartnere kan tage billeder og få autografer af spillerne. Der er rig mulighed for også at prøve kræfter med beach volleyball. Arrangementet løber fra klokken 17.00 til 19.00 på Dokken City Beach i Esbjerg.

Giganternes kamp på uvant grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce