Træner forventer hård modstand i udekamp


Træner forventer hård modstand i udekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truppen fra FC Sydvest 05 Tønder drager lørdag afsted mod dens første udekamp i sæsonen. FC Sydvest skal en tur til Jammerbugten hvor, de skal forsøge at hente tre point. Cheftræner Carsten Jørgensen ser frem mod en hård opgave.

Tønder: Efter sidste uges remis mod VSK Århus ser FC Sydvest-træner Carsten Jørgensen frem mod endnu en svær kamp. Lørdagens modstander Jammerbugt FC kommer ind til opgøret med selvtillid efter at have slået ny oprykkerne fra IF Lyseng med 2-1.

- Vi kender Jammerbugten FC fra sidste sæson. Vi ved, at de er et godt organiseret hold, og vi skal derfor ramme vores topniveau for at få point med hjem til Sønderjylland, siger cheftræner Carsten Jørgensen.

FC Sydvest er uden profilerne Marco Hansen og Jonas Gejel Jensen.

Jammerbugt FC er ikke en ukendt modstander for Carsten Jørgensen og hans trup. De mødte nemlig Jammerbugt FC to gange i forårssæsonen. Her blev det henholdsvis til en sejr og et nederlag. Selvom det er en ny sæson, og der har været flere til -og afgange på spillersiden, forventer Carsten Jørgensen, at kampbilledet bliver nogenlunde det samme som i sidste sæsons to opgør. FC Sydvest skal ramme holdets topniveau for at have chancen for at hente point med hjem til Sønderjylland. Lørdagens modstander har nemlig flere profiler, som tidligere har spillet på højere niveau. Det betyder også, at modstanderen fra Jammerbugt FC står godt rustet, og de falder sjældent i niveau. En sejr vil kunne bringe FC Sydvest opad i tabellen, alt efter hvordan weekendens andre opgør i puljen ender.

Træner forventer hård modstand i udekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce