Træner: Vi skal turde at smide samtlige hæmninger

TM Tønders 2. hold tabte første oprykningopgør mod Odder. Lars Reinholdt i midten scorede fem gange for TM Tønder. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Træner: Vi skal turde at smide samtlige hæmninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TM Tønder 2's spillertrup drog lørdag eftermiddag, sammen med TMT Red Support, til Odder. Her ventede det første af to opgør om oprykning til 2. division. Det viste sig at blive en kamp, der på mange måder var udfordrende for TM Tønder 2.

Odder/Tønder: TM Tønder 2 kom dårligt fra start i oprykningsopgøret mod Odder, der lagde et maksimalt tryk. Det tvang Brian Smidemann til at justere i forsvaret. TM Tønder var bagud med 16-14 til halvleg.

- Odder lagde et maksimalt tryk fra starten. Vi kom bagud med 3-4 mål. Herefter justerede vi lidt rent forsvarsmæssigt, og det begyndte at se fornuftigt ud. Generelt set synes jeg, at vi spillede en okay halvleg, siger cheftræner Brian Smidemann.

I anden halvleg kom TM Tønder endnu engang dårligt fra start. Dog lykkedes det Tønder-mandskabet at komme igen til stillingen 19-19. Morten Jørgensen fik efterfølgende et rødt kort, som rystede TM Tønder. TM Tønder tabte kampen med cifrene 27-23.

- Efter vores dårlige start får vi momentum og kommer flot igen. Det var dog som om, at Morten Jørgensens røde kort rystede os igen, og vi halter efter i resten af kampen. Generelt set synes jeg, at det var en god kamp. Drengene kæmper hele vejen igennem og slår på intet tidspunkt op i banen. Jeg tager hatten af for drengene. Derudover vil jeg gerne benytte lejligheden til at sende TMT Red Support en stor tak. Red Support bakkede fantastisk op, og det var en fornøjelse at have dem med, beretter cheftræner Brian Smidemann.

Kampen i tal
Odder-TMT 27-23 (16-14)Målscorere fra TM Tønder 2: Thomas Clausen 6, Lars Reinholdt 5, Mathias Hejsel 5, Martin Busk 3, Jesper Redlefsen 2, Kasper Smidemann 1, Morten Jørgensen 1.

Fokus på den defensive del

På trods af nederlaget har TM Tønder stadig mulighed for at vende opgøret og rykke op. Søndag den 22. april afvikles returkampen i Tønder Hal 2.

- Vi skal ind og have fokus på den defensive del. Vi skal turde at smide samtlige hæmninger. Vi skal løbe endnu mere, end vi gjorde på udebane, afslutter cheftræner Brian Smidemann.

Træner: Vi skal turde at smide samtlige hæmninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce