Træner: Vi møder en modstander der var flere klasser over os

FC Sydvests unge Jeppe Hansen, her til venstre, spillede en solid kamp, da FC Sydvest ude mødte Avarta. Arkivfoto: Flemming Krogh

Træner: Vi møder en modstander der var flere klasser over os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder drog søndag formiddag til Sjælland for at spille sæsonens femte kamp. Her ventede Avarta. FC Sydvest var forud for kampen hårdt plaget af skader og karantæner. Det resulterede i, at assistenttræner Hans Henrik Andreasen måtte trække i kamptøjet.

Tønder/Rødovre: FC Sydvest kom dårligt ud til første halvleg, hvor Avarta sad på kampen. 27 minutter inde i kampen bragte Avarta sig foran til 1-0 på mål af Christian Offenberg. Herefter var det igen Avarta, der kom til flest chancer og efter 45 minutters spil bragte Thomas Christiansen Avarta yderligere foran til stillingen 2-0.

- Vi møder en modstander, der er flere klasser over os. Samtidig har vi et par stykker, der måske har den forkerte indstilling til kampen. Vi stiller selvfølgelig også med et ungt hold, der mangler rutine og erfaring. Jeg sagde til drengene i pausen, at vi skulle gå ind og tro på det og i det mindste levere en indsats, så vi kunne kigge os selv i spejlet efter kampen, siger cheftræner Jacob Stolberg.

Finder den rette indstilling

Efter blot 46 minutters spil bragte Thiago Borges hjemmebaneholdet foran til slutresultatet 3-0. Efterfølgende fik FC Sydvest også et straffespark, som de dog ikke formåede at udnytte. FC Sydvest kom bedre og bedre med i kampen, men formåede aldrig at bringe bolden ind bag Avartas målmand.

- I anden halvleg kommer drengene med en bedre indstilling. Avarta falder selvfølgelig også i niveau, da de er foran med 3-0. De unge drenge gjorde, hvad vi kunne forvente i anden halvleg, beretter cheftræner Jacob Stolberg.

Jeppe Hansen spillede, ifølge cheftræner Jacob Stolberg, endnu en solid kamp:

- Jeppe var fantastisk igen i dag. Derudover spiller Mads Blom også en solid kamp igen. Det er to spillere, som har den helt rette støbning og indstilling til fodbold, afslutter cheftræner Jacob Stolberg.

Træner: Vi møder en modstander der var flere klasser over os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce