Toftlunds fodboldkvinder må en tur ned i serie 1

Der er gang i kvindefodbolden i Toftlund og Haderslev (foto). Den første sæson i Jyllandsserien endte dog for Toftlund IF med en degradering. Det skal der rettes op på næste forår. Arkivfoto: André Thorup

Toftlunds fodboldkvinder må en tur ned i serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldkvinderne i Toftlund måtte sande, at Jyllandsserien var for stor en mundfuld i år. Men træner Jens-Erik Jensen håber efter nedrykning på en hurtig tilbagevenden til det fine selskab.

 TOFTLUND: Tre sejre og to uafgjorte resultater var ikke nok. Toftlunds kvinder har måttet sande, at Jyllandsserien var for stor en mundfuld i denne omgang. Sidste weekend spillede holdet sæsonens og årets sidste turneringkamp mod Ringkøbing. På kunstgræsbanen i Løgumkloster endte det med et nederlag på 1-4. Allerede weekenden før var det afgjort, at Toftlund var dømt til nedrykning og må en tur ned i serie 1.

Træner Jens-Erik Jensen er ikke tilfreds med klubbens første sæson i Jyllandsserien. 

- Jeg synes, det er skuffende, at vi ikke bliver i Jyllandsserien. Uden at have Toftlund-briller på, så synes jeg, at vi har så godt et hold, at vi skulle have været væk fra bundstriden allerede halvvejs inde i sæsonen. Det ville skæbnen dog ikke, og vi taber alle de tætte kampe med et enkelt mål. Rent defensivt synes jeg, at vi i otte ud af ti kampe stod rigtigt godt. Uden at skulle pege på de offensive spillere, så får vi ikke lavet mål nok. Vi scorer simpelthen ikke på vores chancer, konstaterer Jens-Erik Jensen.

Hurtigt tilbage

Klubben kan allerede til næste sommer være tilbage i Jyllandsserien. Det kræver dog, at de bliver nummer et i deres nye pulje i serie 1. Det går klubben og træneren efter.

 - Målet er helt klart at spille sig tilbage i Jyllandsserien i foråret. Uden at lyde overlegen, så ser jeg det som en forberedelsessæson til en ny sæson i Jyllandsserien. Det bliver hårdt, og hvis ikke vi bider til, så kommer vi ikke til at ligge der, hvor vi gerne vil ligge. Men indstillingen hos pigerne er, at der kun er en vej, og det er hårdt arbejde, siger Jens-Erik Jensen.

Toftlunds fodboldkvinder må en tur ned i serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce