To kampe på tre dage


To kampe på tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold, 3.division, herrer: TM Tønder - Svendborg Håndboldklub 29-24 (14-12)

Målscorer: Casper Madsen 8, Morten Jørgensen 4, Thomas Oesen 4, Kasper Smidemann 3, Lars Reinholdt 3, Mathias Heisel 3, Jonas Nielsen 2, Daniel Jacobsen 1, Martin Busk 1.

Tønder: TM Tønders 2. hold bød torsdag aften Svendborg Håndboldklub op til dans på hjemmebane. TM Tønder kom dårligt fra start, men satte aldrig føringen i fare.

Spillet var i første halvleg præget af mange chancer for TM Tønders vedkommende.

- Vi har nogle startvanskeligheder i de første 10-12 minutter. Hvis vi havde scoret på alle vores chancer i første halvleg, vil jeg påstå vi kunne have afgjort kampen til halvleg, siger cheftræner Brian Smidemann.

I anden halvleg kom TM Tønder bedre fra start og var foran med syv mål efter 10 minutters spil. Det var til hjemmeholdets fordel, som vandt kampen med 29-24.

- I anden halvleg viser vi, i perioder, gode momenter. Vi får lagt et godt pres, men igen er vi ikke altid 100 skarpe på vores afslutninger. Vi må bare konstatere, at vi ikke er gode til hverdagskampe, beretter cheftræner Brian Smidemann med et glimt i øjet.

Lørdag tager TM Tønder imod HF Sønderborg, som har vundet de seneste syv kampe og huserer på en 3. plads med 5 point op til TM Tønder.

- Det bliver en utrolig svær kamp, der venter os. Jeg tror på, at den bliver intens og præget af godt spil. Det bliver svært, men ikke umuligt, afslutter Brian Smidemann.

To kampe på tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce