Tidligere ugeavischef er ny TM Tønder-direktør

TM Tønders nye direktør Kim Wittenkamp er vild med sport. Han er formand for sportsudvalget i TSF Fodbold og ses her på en af de boldbaner i Tønder, der har været lukket på grund af vand. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Tidligere ugeavischef er ny TM Tønder-direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

45-årige Kim Wittenkamp er blevet ansat som ny direktør for TM Tønder. Han præsenteres ved et pressemøde på onsdag.

Tønder: Det bliver den tidligere bladchef for Digeposten og nuværende souschef hos Jysk Fynske Medier i Tønder, Kim Wittenkamp, der skal afløse Alex Petersen som direktør i TM Tønder Håndbold Elite A/S.

Alex Petersen har selv valgt at stoppe som direktør. Kim Wittenkamp begynder i klubben 1. december, og ansættelsen glæder bestyrelsesformand Robert Okholm.

- Blandt en række særdeles velkvalificerede ansøgere, er det med stor glæde, at vi kan offentliggøre ansættelsen af Kim Wittenkamp som vores nye direktør. Kim passer perfekt ind i den profil, vi har søgt. Kim er født, opvokset og bosiddende i Tønder. Har har et kæmpe netværk i hele Tønder Kommune, hvor han er en kendt og respekteret personlighed. Vi ser meget frem til at skulle arbejde sammen med Kim, der også er en person, der brænder for at udvikle klubben og området, udtaler formanden i en pressemeddelelse.

- I forbindelse med ansættelsen af den nye direktør, vil jeg samtidig benytte lejligheden til at sige en kæmpe tak til vores nuværende direktør, Alex Petersen. Alex har ydet en stor og værdifuld indsats, og brugt enormt meget tid på opgaven, som han har løst særdeles godt. Vi er glade for, at Alex fortsat er tilknyttet klubben - blot i en anden funktion, fortæller Robert Okholm.

Ny direktør glæder sig

Kim Wittenkamp, der bor i Tønder, glæder sig til de nye opgaver:

- Lige siden jeg så stillingsopslaget, har jeg haft et kæmpe ønske om at få denne stilling. Jeg er vild med sport og har altid fulgt med på sidelinjen omkring TM Tønder. Jeg har selv spillet meget håndbold i ungdomsårene, og har meget stor interesse i klubben og dens udvikling, udtaler han i pressemeddelelsen.

- Jeg ser mange muligheder for at videreudvikle TM Tønder Håndbold, og jeg glæder mig til at være en del af et stærkt team. Jeg vil bidrage med mine erfaringer og sammen med den store gruppe af engagerede personer, der er med omkring TM Tønder, så er jeg sikker på, at vi kan rykke klubben yderligere i en positiv udvikling, fortæller han.

Den nye direktør præsenteres ved et pressemøde på onsdag klokken 15.00 i Tønder Sport- og Fritidscenter.

Tidligere ugeavischef er ny TM Tønder-direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce