Tennisklub får ja til kunstgræs

Tønder Tennisklub har fået politisk grønt lys til at etablere kunstgræs på anlægget, som i øjeblikket er med norsk granit og kræver en del vedligehold. Arkivfoto: André Thorup

Tennisklub får ja til kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tønder Tennisklub vil skifte norsk granit ud med kunstgræs og lade fritidscenter og støtteforening etablere en multibane på den ene bane.

Tønder: Tønder Tennisklubs spillere har i mange år dystet på baner belagt med norsk granit, men en ændring kan være på vej. Tønder Kommunes kultur- og fritidsudvalg har således givet grønt lys til, at der kan etableres kunstgræs på tennisanlægget ved Tønder Sport- og Fritidscenter.

Tennisanlægget trænger til en kærlig hånd, og de nuværende to baner kræver en del vedligehold. Tennisklubben ønsker med etableringen af kunstgræs at forlænge sæsonen, så der i stedet for godt fire måneder kan spilles ni-ti måneder om året.

- Det er vores drøm, kan man sige. Om det så kan realiseres, det vil jo vise sig, fortæller klubbens kasserer Jakob Vittendorf om etableringen af kunstgræs.

Hvis det lykkes klubben at få etableret kunstgræs og dermed forlænge sæson, regner man i klubben med at kunne øge antallet af medlemmer. Endnu er man ikke i gang med at skaffe finansieringen.

- Der taler vi omkring en kvart million. I den størrelsesorden, siger Jakob Vittendorf, der fortæller, at man skal søge en byggetilladelse inden en eventuel etablering.

Tennisanlægget i Tønder er placeret på kommunal grund.

Mulighed for multibane

Finansieringen på omkring en kvart million kroner er til én kunstgræs-tennisbane. Tønder Tennisklub vil nemlig give Tønder Sport- og Fritidscenter og centrets støtteforening mulighed for at lave en multibane med kunstgræs på den anden - en bane hvor man så vil kunne spille tennis i perioder.

Kultur- og fritidsudvalget behandlede sagen om etablering af multibane og kunstgræs-tennisbane på januarmødet og vendte som nævnt tommelfingeren op.

- Det har vi godkendt. Det, synes vi, lyder som en rigtig god idé, fortæller udvalgsformand René Andersen (V), der betegner det som en win-win-situation, hvis multibanen også kan benyttes til tennis.

Ifølge klubbens ansøgning til kommunen ønsker klubben at igangsætte etablering af dens egen kunstgræsbane i år, hvis finansieringen skaffes.

Tennisklub får ja til kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce