TMT er igang med ansættelsesproces af ny direktør

Alex Petersen meddelte i september, at han fratræder rollen som direktør for TM Tønder Håndbold. Ansøgningsfristen til stillingen var søndag, og om cirka tre ugers tid forventer bestyrelsen, at processen er færdig og den nye mand fundet. Arkivfoto: Jacob Schultz

TMT er igang med ansættelsesproces af ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"En hel del" har søgt stillingen som ny direktør for TM Tønder Håndbold. Sådan beskriver bestyrelsesformand Robert Okholm det, og han vil ikke ud med det endelige ansøgertal. De første samtaler med mulige kandidater har fundet sted, men samtalerunden er endnu ikke afsluttet.

Tønder: TM Tønder Håndbold er på jagt efter en ny direktør, efter det i slutningen af september lød, at nuværende direktør Alex Petersen fratræder sin stilling efter godt et år på posten. 

Søndag den 15. oktober var der ansøgningsfrist, og til spørgsmålet om, hvor mange der har søgt fuldtidsstillingen som direktør for håndboldklubben, lyder det således fra bestyrelsesformand, Robert Okholm:

- En hel del. 

Han ønsker ikke at kommentere antallet af ansøgere nærmere, men fortæller, at det har været et forventeligt antal ansøgere. 

- Alle ansøgere er sådan set kvalificerede. Vi har haft nogle samtaler allerede, men vi er ikke færdige med at have ansøgere til samtale, fortæller han og fortsætter:

- Ansøgertallet har været på et fint niveau og stort set på det niveau, vi forventede. 

Bestyrelsesformanden forventer, at der går 14 dage til tre ugers tid, før den rette mand på posten er fundet og alt er klar til offentliggørelse. 

- Der er kommet nogle gode ansøgninger til stillingen, og det er både fra lokale og fra folk længere væk.

Mere om direktørstillingen
Tidligere var stillingen som direktør for TM Tønder Håndbold en deltidsstilling. Den er nu lavet til en fuldstilling, som Alex Petersen, der er den afgående direktør, ikke ønsker. 

Derfor har klubben søgt en ny direktør, og fristen for ansøgninger var søndag den 15. oktober. 

Ansættelsesprocessen af den nye direktør forventes at være færdig om tre ugers tid, siger bestyrelsesformand Robert Okholm. 

TMT er igang med ansættelsesproces af ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce