TMT 2 forsætter den gode stime

TM Tønders Casper Madsen blev sit holds topscorer, da lokalrivalerne fra Tinglev Lundtoft Sydstjernen blev besejret med 23-20. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

TMT 2 forsætter den gode stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMT 2 spillede torsdag aften på udebane lokalopgør mod Tinglev Lundtoft Sydstjernen. Det var et Tønder-mandskab, som kom ind til kampen med stor selvtillid, fordi de forud for kampen kun havde sat to point til i seks kampe.

 TØNDER: Mens klubbens førstehold torsdag aften dumpede ned på håndboldligaens sidste plads, går det helt anderledes godt for TM Tønders ligareserver i 3. division. Torsdag aften vandt holdet den sjette sejr ud af syv mulige, og dermed har træner Brian Smidemanns udvalgte nu etableret sig i toppen af rækken.

Torsdagens modstander var lokalrivalerne fra Tinglev Lundtoft Sydstjernen, der i egen hal måtte se sig besejret med 23-20.

Dog var det hjemmebaneholdet, der kom bedst fra start, og virkede overlegne. Efter første halvleg var Tinglev Lundtoft Sydstjernen foran 14-11, og det var ifølge cheftræner Brian Smidemann fuldt fortjent.

- Kampen forløb ikke på vores præmisser. Tinglev kom godt ud til kampen og fik os sat under maksimalt pres. På trods af, at vi prøvede to forskellige forsvarsformationer, så fik vi aldrig fat på deres afgørende spillere. Tinglev kunne dermed fortjent gå til pause med en 14-11 føring, fortæller cheftræner Brian Smidemann.

Til anden halvlegs start gjaldt det for Tønder om at hive op i hinanden. Det lykkedes også, da Tønder med 10 minutter tilbage kom foran.

- Vi snakkede om i pausen, at vi skulle holde vores fokus på os selv og ikke alt muligt andet. Det tog spillerne til sig, og vi gik op i en mandsopdækning. Det fandt de aldrig et modtræk på. De blev mere og mere frustrerede, og med 10 minutter igen kom vi foran for første gang i kampen, beretter en glad Brian Smidemann.

Kampen endte dermed 23-20 til TMT 2. Sejren betyder, at Tønder isolerer sig i toppen af tabellen sammen med Kolding og HC Odense.

- Det er vigtigt, fordi det giver os arbejdsro. Jeg har ikke så meget fokus på dem, som ligger over os, men mere dem som ligger under os i tabellen. Det forsætter jeg med, indtil vi kan se en stor distance til den nederste del af tabellen, og dermed kan vi forholde os til vores egen interne målsætning om at ende i den øvre del af tabellen, siger Brian Smidemann.

Målscorere: Casper Madsen 6, Lars Reinholdt 5, Daniel Jacobsen 3, Lars Hemmsen 3, Jesper Redlefsen 3, Morten Jørgensen 2, Jonas Nielsen 1.

TMT 2 forsætter den gode stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce