TM Tønder vandt stressende udekamp på Fyn

Som altid er målmand Christian Trans en sikker sidste skanse for TM Tønder-mandskabet. I fredagens kamp havde han mindst 15 redninger i udekampen mod Otterup, fortæller træner Torben Sørensen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder vandt stressende udekamp på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods en stressende modstander lykkedes det for håndboldherrerne fra TM Tønder at hive to point hjem i fredagens sene udekamp mod Otterup HK.

TØNDER/OTTERUP: Fredagens sene kamp mod Otterup HK på udebane blev præcis så svær som forudset. Alligevel lykkedes det for TM Tønder at hive de to point hjem i en 33-30-sejr.

Mens Tønder tabte anden halvleg med 15-16, så havde holdet held til at score 18 mål i 1. halvleg, mens gæsterne blev holdt fra Tønders mål af en velspillede Christian Trans - der kun lukkede 14 mål ind i løbet af halvlegen.

TMT-træner Torben Sørensen sender en buket roser til Trans.

- Jeg tror, han havde 15 redninger i kampen, mindst, siger træneren.

Ifølge Torben Sørensen var det en stressende modstander, der tog mod tøndringerne. Otterup har held med at stresse modstanderne på hjemmebanen, og det lykkedes delvist også mod Tønder. Men så heller ikke mere.

- Vi kæmpede for de to point, siger Torben Sørensen og peger på, at TMT-mandskabet omkring 2. halvleg måtte indkassere en række tominutters udvisninger, der blev kostbare.

- Det blev nogle dyre minutter, når vi var i undertal, konstaterer han.

Torben Sørensen måtte i kampen undvære Rolf Ravn, der i ugens løb måtte se sig skadet i det ene ben. Også Emil Bergholt var ikke fit for fight, da han havde ligget syg i sengen i flere dage op til kampen.

Men han viste mandsmod og rejste sig fra sygelejet og gik direkte i kamp, fortæller Torben Sørensen. Træneren sender roser til Mathias Møller, der lykkedes med syv scoringer på otte forsøg og Benjamin Holm, der også gjorde en god figur og blev noteret for fire scoringer.

Det er i øvrigt to sæsoner siden, at Torben Sørensen forlod fynboerne som træner. Nu var han fredag så på gæstevisit, og når det resulterer i to point, så er det bare dejligt, mener Torben Sørensen:

- Vi skal aldrig klage over at vinde.

Kampen i tal
Håndbold, herrer, 1. division, Otterup HK-TM Tønder 30-33 (14-18).

Målscorer for TMT: Mathias Møller 7, Felix Kasch 6, Emil Bergholt 5, Benjamin Holm 4, Lasse Nikolajsen og Lasse Hamann-Boeriths 3, Ulrik Nøddesbo Eggert og Hans Martin Asmussen 2, Nikolai Emil Keller 1.

Topscorer for Otterup HK: Mats Krog og Jesper Chapion: 6 mål.

2-minutter udvininger til Tønder: Emil Bergholt og Hans Martin Asmussen.

Kampen blev spillet fredag kl. 20.30 i Otterup Idrætscenter.

TM Tønder vandt stressende udekamp på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce