TM Tønder tabte sidste testkamp

TM Tønder måtte indkassere et nederlag i sæsonens sidste testkamp mod Grindsted. Alligevel mener holdets træner, Torben Sørensen, at udviklingen går den rigtige vej frem mod sæsonstart. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder tabte sidste testkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted slog TM Tønder 24-20 i den sidste træningskamp inden sæsonstart.

Tønder: Ifølge et gammelt ordsprog giver en dårlig generalprøve en god premiere. Om det var det ordsprog, TM Tønder-spillerne havde i baghovedet, da de gik på banen tirsdag til den sidste træningskamp, skal være usagt, men holdet tabte til Grindsted 20-24.

Torben Sørensen, der er træner for TM Tønder, tror, at Grindsted bliver et tophold 2. division i den kommende sæson, og selvom holdet tabte, mener han, at der alligevel kan tages en del ting med videre fra kampen.

- Vi brændte for meget og spillede ikke super i forsvaret, men den unge trup viste, at selvom tingene ikke kører efter planen, så kæmpede de til det sidste, siger han.

God udvikling

I løbet af kampen foretog Torben Sørensen en del udskiftninger, der brød lidt af rytmen på holdet, men det skal ikke være en undskyldning for ikke at vinde, siger han.

Til kampen havde han fokus på at fortsætte med den udvikling, som holdet har gennemgået henover sommeren i de mange træningskampe, som holdet har spillet. Derfor vil han ikke lade sig slå ud af et enkelt nederlag til Grindsted.

- Vi skal lære af det her nederlag, men overordnet set har der været en god udvikling henover sommeren. Både som hold og individer har vi udviklet os, især mentalt. Uanset hvor sort det ser ud, så er der ingen, der lægger sig ned, og det var kampen i går (tirsdag red.) også et udtryk for, siger Torben Sørensen.

TM Tønder starter sæsonen i 1. division med en hjemmekamp mod Ajax København søndag den 9. september.

TM Tønder tabte sidste testkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce