TM Tønder klar til modstander med X-factor

Efter en pause på et par uger skal Emil Bergholt og resten af TMT igen i kamp. Denne gang på udebane mod HØJ Elite.Arkivfoto: Claus Thorsted

TM Tønder klar til modstander med X-factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et par ugers pause er TM Tønders 1. divisions herrer igen klar til kamp. Lørdagens modstander er HØJ Elite, der blandt andet har et par tidligere landsholdspillere på holdkortet.

Tønder: Optimismen er fortsat høj hos TM Tønders bedste håndboldherrer, der lørdag eftermiddag løber på banen hos HØJ Elite i Jyllingehallen. Holdet skal forsøge igen at få point på kontoen, efter den seneste hjemmekamp bød på sæsonens første nederlag mod Team Sydhavsøerne.

Lørdag gælder det HØJ Elite, der lige nu ligger på en ottendeplads i 1. division, hvor TM Tønder, trods det seneste nederlag, topper rækken.

- Vi har brugt pausen til først at drosle lidt ned, og siden speede lidt op i den her uge. Vi har fået styr på et par småskader, og så har vi, uden at det skal lyde alt for voldsomt, fået snakket lidt igennem, at vi tabte. Vi har fået snakket om, at vi skal tænke på, at de hold, der møder os, de kan spille mere frit. Skulle de tabe mod rækkens førerhold, så gør det knap så meget for dem. Så vi skal være bevidste om, at vi skal fortsætte og stå sammen som et hold, lyder det fra TM Tønders træner, Torben Sørensen.

En af nøglepunkterne for holdet er koncentrere sig om egen indsats.

- Vi skal prøve at lade være med at tænke så meget på, hvor vi ligger i rækken. Vi skal gøre det, vi gerne vil, og ikke være så bange for at tabe, fortsætter Torben Sørensen.

Og holdet har taget lidt med sig fra sæsonens første nederlag.

- Altså vi har da fundet ud af, at det er sjovere at vinde, men først og fremmest vil vi bare gerne have lov til at arbejde videre mod sæsonens store mål.

Med X-faktor

Han satser på, at TM Tønder kan sætte to point på kontoen efter lørdagens kamp, selvom han ikke er uden respekt for modstanderen.

- Det er rækkens mest rutinerede hold med gamle landsholdspillere på holdet. De har noget X-faktor, og de kan få en masse ud af ingenting, hvis modstanderen ikke lige er forberedt på det. Så det arbejder vi selvfølgelig på at være, konstaterer Torben Sørensen.

- De har nogle spillere, der godt kan lave syv, otte og ti mål, så vi skal sørge for at gøre vores arbejde ordentligt, for det er også en svær udebane at spille på.

TM Tønder løber på banen mod HØJ Elite lørdag klokken 15.

TM Tønder klar til modstander med X-factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce