TM Tønder fik en arbejdssejr i Stoholm

Emil Bergholt blev topscorer i lørdagens TM Tønder-sejr over Stoholm på udebane. Foto: Flemming Andersen

TM Tønder fik en arbejdssejr i Stoholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagens kamp mellem top og bund i 1. division blev en hårdere opgave end tabellen antød for TM Tønder.

TØNDER/STOHOLM: Så man nøgternt på tabellen umiddelbart før dagens kamp i 1. division, hvor TM Tønder var på udebane mod Stoholm, så var det let at tro, at TM Tønder ville få en overskuelig kamp. Mens TM Tønder med syv sejre af syv mulige førte tabellen, var Stoholm i den modsatte situation: Syv kampe, syv nederlag.

Men det blev ikke let for TM Tønder, der efter en hård kamp trods alt kunne hive sejren hjem med cifrene 25-27, forklarer træner Torben Sørensen:

- Der findes ingen lette kampe i 1. division, og det blev også sådan her. De fik det desværre lidt på egne præmisser og var godt kørende med et stærkt hjemmepublikum, mens kampen var lidt stolpe ud for os - det var hårdt på det mentale plan.

Kampen i tal
Håndbold. Herrer 1. division: Stoholm Håndbold - TM Tønder.

25-27 (11-11)

Målscorere TM Tønder: Emil Bergholt 9, Benjamin Holm 4, Lasse Hamann-Boeriths 4, Rolf Ravn 3, Lasse Nikolajsen 3, Jeppe Johann Jonasson 2, Jacob Lyck 1, Felix Kasch 1.

Topscorer Stoholm Håndbold: Frederik Nørbjerg, 6 mål.

Næste kamp: Lørdag den 10. november kl. 14 ude mod Skive fH.

Et wake-up call

De to hold spillede en ganske jævnbyrdig 1. halvleg, som endte 11-11, og faktisk skulle kampen ind i 2. halvleg, før TM Tønder for alvor fik lejlighed til at vise formatet. Midt i anden halvleg fik TM Tønder for alvor slået et hul, takket være blandt andet en stærkt spillende Emil Bergholt, som scorede ni mål i kampen. Men de solide takter i 2. halvleg holdt ikke helt til slutfløjtet, og det ærgrer Torben Sørensen:

- I starten af 2. halvleg fik vi lavet et knæk på 3-4 mål, og kom godt med, men vi fik ikke lukket kampen ned. Vi brændte simpelthen for mange chancer til sidst. Det er et rigtigt wake-up call til os, for hvis man ikke kan score på chancerne, så er det ligegyldigt, hvem der er modstanderen. Jeg vil samtidigt også give Stoholm den ros, at de kom med god modstand i dag, og virkelig spillede med alt de havde, forklarer han.

Trods arbejdssejren, så er der en del positive aspekter at tage med hjem fra det midtjyske, vurderer han:

- Vi skal helt klart hjem og arbejde videre, men som kampen gik, så er der også en del positivt at tage med. Vi laver 27 mål, hvilket er glimrende, men vi lukkede også for mange ind, og udvisningerne ramte os lidt hårdt. På den baggrund har vi også lidt at arbejde på. Vi ser frem mod den næste opgave, afrunder Torben Sørensen.

TM Tønder fik en arbejdssejr i Stoholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce