TM Tønder 2 trak det længste strå

Casper Madsen faldt uheldigt ned på sin ene albue i dagens kamp, og endte med en tur på skadestuen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder 2 trak det længste strå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TM Tønder 2 drog søndag eftermiddag til Fyn, hvor modstanderen var SUS Nyborg. Forud for kampen havde TM Tønder 2 sikret sig andenpladsen. Det betød, at søndagens kamp reelt var uden betydning. Red Support tog med til Fyn for at støtte mandskabet.

Tønder/Nyborg: Første halvleg blev en målrig affære, hvor begge mandskaber scorede mange mål. Det var dog TM Tønder 2, der trak det længste strå og gik til halvleg med en føring på 19-18.

- Der bliver scoret mange mål i første halvleg. Vi spiller en god halvleg og kommer frem til en masse chancer. Hvis vi havde udnyttet dem alle, kunne vi have ført med fire eller fem mål til halvleg, siger cheftræner Brian Smidemann.

Anden halvleg bød på en fortsættelse af den første halvlegs kampbillede. Der blev scoret mange mål, men TM Tønder trak igen det længste strå og vandt kampen med 38-36.

- Kampen varierer meget, og det blev ret tæt til sidst. Drengene skal have en kæmpe cadeau for at blive ved at tro på det. Jeg synes, at der var en god indsats over hele linjen. Derudover får jeg brugt hele bænken, og det er vigtigt, at de får tanket noget selvtillid forud for oprykningskampene mod Odder, beretter cheftræner Brian Smidemann.

Den velspillende Casper Madsen, som scorede fem mål i kampen, blev skadet og kørt på skadestuen.

- Casper får en hård tackling og lander på albuen. Det kan derfor vise sig at blive en dyr sejr, afslutter cheftræner Brian Smidemann.

TMT 2, målscorere:

Mathias Hejsel 8, Thomas Oesen 7, Casper Madsen 5, Daniel Jacobsen 5, Thomas Clausen 5, Kasper Smidemann 2, Morten Jørgensen 2, Lars Reinholdt 2, Jesper Redlefsen 1, Jonas Nielsen 1.

TM Tønder 2 trak det længste strå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce