Sydvest takker af på hjemmebane

FC Sydvest er lørdag eftermiddag tilbage på opvisningsbanen i Løgumkloster. Her har der været meget at juble over i løbet af efteråret. Lørdagens modstander er Århus Fremad. Foto: Flemming Andersen

Sydvest takker af på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets sidste 2. divisionskamp spilles i Løgumkloster, hvor FC Sydvest kan sætte punktum for et forrygende efterår med endnu en sejr. Århus Fremad er presset og skal formentlig have point for at nå oprykningsspillet

LØGUMKLOSTER: Når FC Sydvest 05 Tønder lørdag kl. 14 spiller mod Århus Fremad på Løgumkloster Stadion, er det gæsterne, der har mest at spille for. FC Sydvest sikrede sig i sidste runde en plads i oprykningsspillet. Vil Århus Fremad være en del af det fornemme selskab, skal holdet formentlig have point med hjem fra Løgumkloster.

Derfor forventer Sydvest-cheftræner Kim Munch, at hans udvalgte kan komme under pres fra starten.

- Jeg er overbevist om, at det er et modstanderhold som vil presse os fuldstændig. Jeg forventer, at de vælter ud at startboksen og vil lægge pres på, men omvendt skal de også passe på, at vi ikke fanger dem på omstillinger. Jo længere hen i kampen, vi kommer, jo mere presser de, og det åbner nogle muligheder for os. De skal jo vinde, konstaterer Kim Munch.

Århus Fremad er ikke en ukendt modstander for ham. For år tilbage fik de nemlig tilgang af en spiller, som kom fra Århus Fremad.

- Dengang vi spillede i Jyllandsserien, fik vi faktisk en spiller fra Århus Fremad (Thomas Christensen, red). Dengang lå de i 1. division, så vi synes jo det var vanvittigt, at vi fik en spiller fra 1. division. Nu spiller vi i samme række, så det er lidt sjovt, beretter cheftræner Kim Munch.

Efterårets første opgør mellem de to hold i Århus sluttede 1-1.

FC Sydvest må undvære midterforsvareren Christian Roost, som har karantæne. 

Sydvest takker af på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce