Sydvest slår igen: Sikker sejr!

Cheftræner Hans Henrik Andreasen var meget tilfreds med spillernes indsats i 2-0-sejren over Odder IGF. Arkivfoto: Flemming Andersen

Sydvest slår igen: Sikker sejr!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 tog lørdag imod Odder IGF, hvor Bank Parken skulle blive scenen for en længe ventet hjemmesejr.

TØNDER: FC Sydvest havde en lang stime af tabte kampe på kontoen, inden de lørdag tog imod Odder IGF på hjemmebane. Det skulle vise sig at den lange ventetid var ovre, da de i årets sidste hjemmekamp viste de fremmødte fans, at de ikke havde tænkt sig at give op.

Kampen var fra start en ganske lige affære, og der var ikke de helt store chancer til nogen af de to hold. Første halvleg var i sin helhed en meget kold affære, og det var ikke til at se, om nogen af holdene ville kunne gå derfra med de tre point.

Nyt initiativ efter pausen

Efter de første 45 minutters spil gik et nærmest nyt FC Sydvest på banen. Der var mere energi at spore over hele linjen. Det skulle også vise sig, at det skulle gå deres vej tidligt i anden halvleg. Det var igen Silas Songani, som fik scoret for FC Sydvest efter en skarp assist fra den unge Lasse Clausen i det 51. minut.

- I modsætning til andre gange kommer vi bedre ud, og de får ikke scoret imod os. Men starten var stadig vores svære periode, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Kampens forløb gik i retning af årets anden FC Sydvest-sejr i denne sæson, og den fornemmelse bidrog Lasse Clausen og Anders Thomsen yderligere til for FC Sydvest. Clausen fik sat en god aflevering ind til angriberen Anders Thomsen, som satte hjemmeholdet foran 2-0 efter 72 minutters spil.

- Det var en disciplineret indsats af alle på holdet, og jeg synes, vi gjorde en god figur. Det er fortjent, at vi også holder nullet, lyder det fra cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Kampen endte 2-0 til FC Sydvest, som derved fik sæsonens anden sejr i hus. Status er, at FC Sydvest med én kamp tilbage inden jul indtager den øjeblikkelige 11.-plads i divisionen. Og faktisk er der mulighed for at overvintre på tiendepladsen - hvis resultaterne ellers flasker sig i den kommende weekend, når FC Sydvest skal spille mod Kjellerup.

Sydvest slår igen: Sikker sejr!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce