Sydvest jagter opryknings-point

FC Sydvest-topscorer Anders Thomsen og holdkammeraterne havde let spil mod Odder sidst de to hold tørnede sammen. 6-1 kom sejren til at lyde på. Så nemt gør det næppe i returopgør i Odder, vurderer træner Kim Munch. Foto: Uwe Iwersen

Sydvest jagter opryknings-point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En udesejr mod bundholdet Odder vil være vitalt for FC Sydvests ambitioner om at nå oprykningsspillet til 1. division.

 TØNDER: Sidste gang FC Sydvests mandskab mødte Odder, vandt de lokale fodboldhelte med det, der nærmest var tenniscifre, nemlig 6-1. Men trods det overbevisende resultat bliver lørdagens returopgør på udebane næppe en ren opvisningskamp.

- Jeg vil gerne have, at vi glemmer den kamp, hvor vi fik meget nemt spil. Det tror jeg ikke, at vi gør denne gang. Det virker som om, at de er blevet et stærkere hold. De tabte godt nok i sidste weekend, men i de foregående tre runder har de klaret sig godt. Det er derfor et hold, som vi skal have respekt for. Men når det så er sagt, så er det også et hold, som vi skal vinde over, hvis vi skal have forhåbninger om at komme med i oprykningsspillet, siger Sydvest-cheftræner Kim Munch.

Efter dagens kamp er der kun en kamp tilbage i efterårets grundspil. Hvis alt flasker sig, kan FC Sydvest allerede i denne runde sikre sig en plads i oprykningsspillet. Det er derfor et FC Sydvest mandskab, som går efter alle tre point.

- Vi går efter alle tre point. Jeg vil helst undgå at møde Århus Fremad i næste runde i en afgørende kamp. Det kunne være rart at komme hjem på hjemmebane i sidste kamp og være sikker på at blive en del af oprykningsspillet, beretter cheftræner Kim Munch.

FC Sydvest 05 Tønder har ingen karantæner, men Simon Ingemann er forsat tvivlsom på grund af sin skade.

Kampen spilles i Odder kl. 15.

Sydvest jagter opryknings-point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce