Svær kamp om tre point

Jesper Riis og holdkammeraterne fik udspillet et svagt Kjellerup hold, nu venter Odder GIF.Foto: Flemming Andersen

Svær kamp om tre point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder tager på lørdag til Odder, for igen at forsøge at hente tre point til kontoen i den danske 2. division. Sønderjyderne spillede sidste weekend mod Kjellerup, og fik da en meget overbevisende sejr med sig videre til kampen mod Odder IGF.

Tønder: FC Sydvest 05 fik endelig fået den første sejr i hus, da det lokale fodboldmandskab fik en flot 4 - 1 sejr mod Kjellerup. Nu skal de afsted igen, denne gang mod Odder, for at se om de kan genskabe succesen, og atter engang hente tre point hjem til de sort/hvide trøjer.

- Vi er godt forberedte på kampen mod Odder, vi kigger på værdikæden og hvor vi skal ramme dem henne. Men vi forbereder os stadig på kampen, som vi har gjort siden mandag, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Efter femte spillerunde ligger Odder GIF lige nu med samme antal point som FC Sydvest i 2. division. Det vil sige, at som det ser ud nu, kan Sydvest godt forvente en jævnbyrdig kamp om de tre point.

- Vi er en trup, som skal finde en balance, og har mange unge spillere, så vi kan bølge lidt op og ned, og derfor kan det blive en svær kamp i Odder. De har skrabet nogle point sammen deroppe også, og har et stabilt spil synes jeg, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Spilletid til unge

FC Sydvest har i de sidste kampe uddelt en del spilletid til de unge spillere.

- Jeg har det sådan med unge spillere, at jeg ikke kigger på alderen, men på kvaliteten. Så vi har også været meget åbne i truppen om, at det er ligegyldigt, hvad der står på ens dåbsattest. Vi kigger på kvaliteten og niveauet af fodboldspilleren, fortæller Hans Henrik Andreasen.

Lørdagens kamp mod Odder GIF bliver fløjtet i gang kl. 14 på Spektrum Park.

Svær kamp om tre point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce