Starter ud med nederlag


Starter ud med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold, 3. division herrer: HC Odense - TM Tønder 29-25 (11-13).

Da TM Tønder 2 og HC Odense 2 sidst slog hovederne sammen, endte det med en kneben sejr til hjemmeholdet fra Tønder på 29-27. Men i søndagens returopgør på Fyn endte det helt anderledes.

TM Tønder 2 startede godt ud. Gæsterne fik scoret på deres chancer, gennemført angrebene og stod nogenlunde stabilt i forsvarskæderne. Men det skal dog siges, at tøndringerne kom til Odense med kun otte mand. Så det ville sige rigtigt megen spilletid til alle. Mens kræfterne var i behold, gik det godt, og Tønder kunne gå til pausen med en føring på 13-11. En føring på lånt tid, skulle det vise sig.

- Vi hårdt ramt i dag på skader og spillere som ikke kunne spille, det var ressourcerne som blev afgørende til sidst hvor det blev stolpe ud, i stedet for stolpe ind som i første halvleg, beretter træner Brian Smidemann

Anden halvleg kunne man se et mere ramt TMT-mandskab. Det var spillere som havde gjort hvad de kunne, var udkørte og trætte. Så de måtte gå til et slutfløjt, efter et brag af en kamp, med et nederlag på 24-29.

- Hvis vi havde haft en eller to mand mere med, havde det måske set anderledes ud, fordi de bærrende kræfter bliver trætte til sidst. Casper Madsen og Mathias Hejsel skal trække læsset i bagkæden, Lars Muus trækker på stregen og i forsvaret hele kampen igennem. Det er klart når du så møder et så godt hold som Odense, så er det ikke nok, udtaler træner Brian Smidemann

Starter ud med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce