Sæsonen sluttede før tid for Anders T. Jensen

Anders T. Jensens sæson sluttede før tid i år. Et uheld på Ring Djursland kostede en del skader på den sorte BMW 3-Serie, som Anders T. Jensen og resten af "Team Bedstefar" dog håber at få klar igen til 2019-sæsonen. Arkivfoto: Uwe Iwersen.

Sæsonen sluttede før tid for Anders T. Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det begyndte så godt på Ring Djursland for det lokale håb i Youngtimer Klasse 2, Anders T. Jensen, men et stort sammenstød kostede dyrt.

RANDERUP/RING DJURSLAND: Anders T. Jensen fra Randerup har ikke rigtigt haft det mekaniske held med sig i denne sæson i motorsportens Youngtimer Klasse 2.

60-årige Jensen har ellers ved flere lejligheder vist, at farten i teamets BMW 3-serie Compact fra 1994 var til en plads blandt klassens hurtigste, men ad flere omgange har uheld og tekniske problemer kostet dyrt.

I de seneste to løb i klassen har Anders T. Jensen nemlig måttet se sig selv udgå med tekniske problemer. Derfor var ambitionerne store til den forgangne weekends løb på Ring Djursland. Her var racerkøreren fra Randerup klassens hurtigste i tidtagningen, og startede derfor første heat fra pole position.

Uheld koster sæsonfinalen

Den gode startposition til løbet blev desværre endestationen for både løbsweekenden og sæsonen, fortæller en ærgerlig Anders T. Jensen.

- Det var noget bras. Jeg var ellers rimeligt med, men mod slutningen begyndte det at regne - og på sidste omgang blev bremsepedalen helt blød, så jeg endte med at køre af banen. Desværre tog jeg to andre biler med mig. Skaderne er for store til, at vi kan nå at gøre bilen klar til finaleløbet på Ring Knutstorp i slutningen af september, så det var den sæson for mit vedkommende.

Uheldet skete for enden af det, der kaldes "Trapperne" på Ring Djursland. Et lige stykke, hvor banen pludselig går stejlt ned ad bakke. Nu venter et større stykke arbejde for teamet i Randerup, der skal rette BMW'en op til 2019-sæsonen.

Sæsonen sluttede før tid for Anders T. Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce