Så gik den ikke længere: TM Tønder 2 med nederlag

TM Tønders andethold og Casper Madsen, måtte se sig slået i en tæt kamp imod HF Sønderborg, som endte 26-24 til Sønderborg.Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Så gik den ikke længere: TM Tønder 2 med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TM Tønder lå inden tirsdagens kamp til at kunne nuppe en delt førsteplads, hvis de kunne tage sejren over HF Sønderborg. Det skulle vise sig at blive spændende til sidste fløjt.

Sønderborg/Tønder: TM Tønder 2 havde efter weekendens sejr bragt sig i position til at kunne træde op på en delt førsteplads med en sejr tirsdag over HF Sønderborg 2. Kampens første halvleg er meget præget af et TM Tønder hold, som måtte se sig selv halte lidt bagefter. Første halvleg sluttede 12-9 til hjemmeholdet HF Sønderborg, og TM Tønder kunne gå til halvleg med panden nedad.

- Første og anden halvlegs forløb, synes jeg, er meget ens. Vi halter bagefter og mangler 10 procent i alle spillets facetter, og det gør, at de var i teten det meste af kampen, udtaler træner Brian Smidemann.

Anden halvleg endte meget med at ligne første halvlegs seance - et TM Tønder hold som ikke spillede op til den foregående kamps niveau. Igennem det meste af kampen var det HF Sønderborg, som fik udnyttet chancerne bedst, og de sad også på det meste af boldbesiddelsen. TM Tønder 2 måtte til slut tage hjem uden point og et nederlag på 26-24.

- Det er de små marginaler, der gør, at kampen bliver på deres side. Fordi at vi har chancerne til at komme op, men får alligevel ikke fat, siger træner Brian Smidemann

Hvad betyder det?

TM Tønder 2 kunne som sagt have rykket sig op på en delt førsteplads med en sejr, men måtte se sig tabe.

- Det betyder principielt ingenting, fordi det primære er at sikre, at vi ikke rykker ud. Men vi vil jo rigtig gerne være med i den sjove ende stadigvæk, og det er vi, så jeg ser ikke nogen katastrofe i det her, udtaler træner Brian Smidemann.

Så gik den ikke længere: TM Tønder 2 med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce