Pokalbrag flyttes til Bankparken

Hvis man skal tro politiet, bliver der tæt pakket på Bankparken, når FC Sydvest tager imod AGF onsdag i næste uge. De forventer 500 medrejsende AGF-fans. Flemming Jordt, der er talsmand for FC Sydvest håber på tilskuerrekord til kampen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Pokalbrag flyttes til Bankparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I sidste uge lød meldingen fra FC Sydvest, at pokalkampen imod AGF skulle spilles i Løgumkloster, hvis sikkerheden blev godkendt. Efter anbefaling flyttes kampen nu til Bankparken i Tønder.

Tønder: Det var planen, at næste uges pokalkamp mellem FC Sydvest og AGF skulle spilles i Løgumkloster, men efter at politi og Divisionsforeningen har kigget nærmere på stadionet i Løgumkloster, har de anbefalet klubben at flytte kampen til Bankparken i Tønder.

- Vi havde politiet og Divisionsforeningen på besøg for at inspicere stadionet. Deres vurdering er, at de kraftigt anbefalede at flytte kampen til Bankparken, fordi der er bedre muligheder for at give de medrejsende AGF-fans et særskilt afsnit der, og den anbefaling vil vi følge, siger Flemming Jordt, der er talsmand fra FC Sydvest.

Det var ellers klubbens førsteprioritet at få pokalkampen afviklet i Løgumkloster, da der i aftalen mellem moderklubberne står, at pokalkampe skal spredes ud.

Vi lukker hele endetribunen bag målet af til de mange medrejsende AGF-fans. De får tildelt ståpladser, men det er vidst også det, de helst vil have.
Flemming Jordt

500 fra Aarhus

Politiet og Divisionsforeningen lagde i deres anbefaling til kampen vægt på, at de forventer mindst 500 fans fra Aarhus. De mange medrejsende fans gør, at de ifølge reglerne skal have stillet en tribune til rådighed. Derfor tilbød FC Sydvest dem hele tribunen i Løgumkloster, men det var ikke nok til at overbevise politiet og divisionsforeningen. Derfor bliver kampen nu spillet på Bankparken i Tønder. Her vil de mange medrejsende AGF-fans få hele tribunen bag det ene mål.

- Vi lukker hele endetribunen bag målet af til de mange medrejsende AGF-fans. De får tildelt ståpladser, men det er vidst også det, de helst vil have, siger Flemming Jordt.

Der er indtil videre ikke solgt en eneste billet til kampen, og det er heller ikke sikkert, at det bliver muligt at købe billet på forhånd til kampen.

- Vi holder møde tirsdag aften, og her skal vi blandt andet beslutte, hvordan billetsalget kommer til at foregå, siger Flemming Jordt.

Han håber på, at de mange medrejsende fans fra Aarhus vil være med til at skabe en festlig kulisse om kampen og gøre det muligt at slå tilskuerrekorden til en FC Sydvest-kamp. Det vil i så fald betyde over 1100 tilskuere.

Kampen fløjtes i gang onsdag den 5. september klokken 17.30.

Pokalbrag flyttes til Bankparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce