Overtidsscoring betød exit i DBU Pokalen


Overtidsscoring betød exit i DBU Pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder mødte tirsdag aften Vejgaard Boldklub på udebane. Kampen var i anledning af DBU Pokalen, så for begge mandskabers vedkommende var det knald eller fald. Det blev en ganske underholdende kamp.

 Tønder: Efter blot tre minutter bragte FC Sydvest 05 Tønder sig foran på mål af Kasper Sørensen, da FC Sydvest torsdag aften mødte Vejgaard Boldklub. Kort før 45 minutters spil udligner Vejgaard Boldklub til 1-1. Det var dog FC Sydvest, der kom bedst ud til anden halvleg. Det resulterede i, at udebaneholdets Van Tha Thawng Ni Dum scorer til 2-1, men kampen bølgede meget frem og tilbage, og efter 64 minutters spil scorer Vejgaard Boldklub til 2-2. Blot 5 minutter senere scorer FC Sydvests Christian Degn til 3-2, men det var som om, at den sidste scoring satte gang i hjemmebaneholdet fra Vejgaard. Vejgaard udligner nemlig til 3-3 efter 76 minutters spil. Med 14 minutter igen lignede det, at kampen skulle gå ud i forlænget spilletid, men Vejgaard Boldklub bringer sig foran 4-3 et minut før tid.

Resultatet betyder, at FC Sydvest ikke længere er med i DBU Pokalen.

Assistenttræner Jacob Stolberg er tilfreds med indsatsen på trods af resultatet.

- Vi spiller fantastisk fodbold i store perioder af kampen, men vi laver nogle dumme fejl defensivt, som vi bliver straffet på. Jeg er sikker på, at spillerne fik en troen på deres egne evner tilbage efter tirsdagens kamp, eftersom vi ikke har præsteret optimalt i 2. divisionens første tre kampe. Så det er rigtigt ærgerligt, at vi taber efter at have spillet en rigtig god fodboldkamp, siger assistenttræner Jacob Stolberg.

Ville koste

På trods af et pokalexit har FC Sydvest ikke mistet troen på sig selv. Nu har de fuld fokus på 2. divisionen, hvor de skal forsøge at kvalificere sig til oprykningsspillet.

- Vi har i forvejen en smal trup, så det koster også på kræfterne, hvis vi var gået vi havde gået videre i tirsdagens kamp, men det er selvfølgelig klart, at det havde været fedt at gå videre til næste runde og så trække en god modstander, afslutter assistenttræner Jacob Stolberg.

FC Sydvest 05 Tønder manglede fire spillere i kampen mod Vejgaard Boldklub. Marco Hansen og Jonas Gejel Hansen var skadet, mens de sparede Christian Roost og Kasper Tiedemann.

Overtidsscoring betød exit i DBU Pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce