Opskriften på tre point er klar

Morten Hansen og holdkammeraterne har indtil videre hentet tre point i tre kampe. Fredag aften jagter holdet sæsonens første sejr i 2. division. Foto: Poul F.Skøtt

Opskriften på tre point er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter tre gange uafgjort jagter FC Sydvest sæsonens første sejr, når Kjellerup IF fredag aften kommer på besøg i Bankparken.

 Tønder: Gæsterne fra Kjellerup IF har, som FC Sydvest, brug for tre  point i fredagens opgør på Bankparken i Tønder. Begge mandskaber har ambitioner om at kvalificere sig til oprykningsspillet. For FC Sydvest gælder det om at få tre point efter tre uafgjorte kampe i træk. Men det bliver en kamp med forventelig hård modstand.

- Kjellerup er et stærkt hold, som sidste år spillede med i oprykningsspillet. De spiller godt. Så det bliver en kamp med høj intensitet, da begge mandskaber er sultne efter tre point. De har nogle induvalister, som tidligere har spillet på højere niveau. Så for os gælder det om, at lukke dem ned - især deres centrale midtbane og deres ene angriber, lyder oplægget fra Sydvest-cheftræner Carsten Jørgensen.

På sidelinjen kommer han til at stå tæt på Kjellerups nye træner, Jonas Dal Andersen, der har en fortid som cheftræner i Hobro IK og Esbjerg FB. Jonas Dal Andersen har tidligere ført Hobro IK fra 2. divisionen til Superligaen.

Fodbold, 2. division pulje 3: FC Sydvest - Kjellerup IF
Bankparken Tønder, fredag kl. 18.15

To skadet

Efter tre point i tre kampe er FC Sydvest sultne efter tre point i dagens kamp. Det kræver nemlig, at FC Sydvest henter flere point i de kommende kampe, hvis de skal blive en del af oprykningsspillet. Men Carsten Jørgensen har opskriften på succes:

- Vi skal blive bedre til at score på de chancer, som vi får. Jeg er tilfreds med vores defensive spil, som vi skal styrke yderligere i dagens kamp. Så vi skal helst holde nullet. Med den spillestil vi har, vil der altid komme to eller tre chancer i løbet af en kamp, og det skal vi udnytte. Vi skal have mere effektivitet på vores afslutninger, og hvis det lykkedes, så henter vi også tre point. Så det er ganske enkelt opskriften, beretter Carsten Jørgensen.

Han må til kampen undvære Marco Hansen og Jonas G. Hansen, som begge sidder ude med en skade.

Opskriften på tre point er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce