Ole Petersen sikrer sig føringen i Danish Supertourisme Turbo

Ole Petersen sejrede samlet på Ring Djursland i weekendens afdeling af Danish Supertourisme Turbo og sikrede sig det bedst mulige udgangspunkt til årets finale på Padborg Park i oktober. Foto: OP Motorsport

Ole Petersen sikrer sig føringen i Danish Supertourisme Turbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Petersen havde en stor opgave foran sig i weekendens sjette afdeling af Danish Supertourisme Turbo. Den løste han over al forventning, da han søndag eftermiddag sejrede på Ring Djursland.

BREDEBRO/RING DJURSLAND: Det lokale håb i motorsportens Danish Supertourisme Turbo, Ole Petersen, gik ind til sæsonens næstsidste løbsweekend med ét klart mål - at opnå en sikker førsteplads i årets samlede mesterskab. Det lykkedes.

Med en samlet sejr i septemberløbet på Ring Djursland er Ole Petersen fra Bredebro nu alene i front for mesterskabet. Og det på trods af, at Ring Djursland ikke just er en bane, der er et perfekt match til Ole Petersens bil:

- Min plan lykkedes. Jeg gik ud og kørte fornuftigt - men jeg var nødt til at presse ret hårdt for at følge med. Der er to klasser i serien - V6 og Turbo. V6'eren som jeg kører i, er ikke helt så hurtig som turbobilerne på Ring Djursland - selv om bilerne burde være lige. Turbobilen har mere moment og er derfor klart bedst, når der køres op ad bakke - og Ring Djursland har jo mange bakker, så det har en del at sige der, lyder det fra Ole Petersen.

Mesterskabsføring

Med en god og vedholdende indsats lykkedes det imidlertid Bredebro-køreren at få finalesejren i hus, og derfor er det med de absolut bedste kort på hånden, at Ole Petersen og OP Motorsport/Team Jørgen Hansen Biler kan se frem til årets finale på Padborg Park den 13-14. oktober:

- Inden weekenden manglede vi 13 point i at føre mesterskabet, når man trækker de dårligste resultater fra. Med weekendens tre løb er jeg nu foran med 30 point, forklarer han. Det er 30 ganske beroligende point, tilføjer han:

- Det giver en vis ro i baglandet, at vi kan tage til finalen og ikke nødvendigvis behøver at presse alt til det yderste for at kunne kæmpe med om titlen. Der er godt humør i hele teamet, men vi går fortsat ydmygt til opgaven, afrunder han.

I AM-klassen for seriens nye kørere blev det i øvrigt også til sønderjysk sejr på Djursland. Her vandt Kevin Suenson fra Gram, da han vandt sin anden klassesejr i lige så mange forsøg. Han debuterede ved natteløbet Night Race den 1. september på Padborg Park og vandt ved den lejlighed også.

Ole Petersen sikrer sig føringen i Danish Supertourisme Turbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce