Ole Petersen sætter jagten på point ind

Midt i sæsonen står Ole Petersen med gode kort på hånden i Danish Supertourisme Turbo-mesterskabet. Blot seks point skiller Bredebro-køreren fra den mesterskabsførende Kevin Verner. Foto: Uwe Iwersen

Ole Petersen sætter jagten på point ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det ser lyst ud i tabellen for racerkører Ole Petersen fra Bredebro. Aktuelt ligger han på en samlet andenplads i Danish Supertourisme Turbo-mesterskabet, og lørdag går sæsonen for alvor ind i sin afgørende fase.

BREDEBRO/PADBORG: Ole Petersen og resten af familieteamet OP Motorsport er i fuld gang med de sidste forberedelser til den anden halvdel af sæsonen i Danish Supertourisme Turbo. Midtvejspunktet i den syv weekender lange kalender er det traditionsrige Night Race på Padborg Park. Her køres to af tre heats i Supertourisme-serien i mørke.

Men for Ole Petersen er mørket en mindre ting. Det store mål for Bredebro-køreren er at skaffe masser af point til kontoen, for i det samlede DM har han i øjeblikket andenpladsen, blot seks point efter den førende Kevin Verner.

- Vi har ét mål for løbene på lørdag, og det er at samle point sammen. Vi har også forberedt os efter bedste evne på mørket. At vi skal køre i mørke betyder blandt andet, at man skal være lidt mere forudseende i sin kørsel, for ellers kan det hurtigt få en ende, forklarer Ole Petersen og uddyber:

- Det er især vigtigt lige nu, for de næste løbsweekender ligger meget tæt. På den måde er Night Race den weekend, der kan smadre mest for én i mesterskabet - for der er simpelthen ikke tid til at reparere store skader, når vi skal køre to weekender mere i september.

Vi har ét mål for løbene på lørdag, og det er at samle point sammen. Vi har også forberedt os efter bedste evne på mørket. At vi skal køre i mørke betyder blandt andet, at man skal være lidt mere forudseende i sin kørsel, for ellers kan det hurtigt få en ende.
Ole Petersen, racerkører.

Løbskalenderens højdepunkt

Med Night Race som kalenderens højdepunkt betyder det også, at der dels er et par nye kørere med i klassen, dels har mange af deltagerne planer om at gøre alt for at vinde. Men Ole Petersen tager det mere roligt - og dog:

- Det er jo for de fleste højdepunktet på kalenderen, så mange vil gerne vinde. Jeg har et mesterskab at køre for, så jeg har i virkeligheden tænkt mig at tage det lidt mere roligt - men det er klart, at jeg samtidigt skal finde ud af at være offensiv, for vi skal gerne have hentet Kevin Verners føring ind.

Efter lørdagens løb i Padborg resterer afdelinger på tyske Hockenheimring og Ring Djursland, inden finalen køres på Padborg Park til oktober.

Ole Petersen sætter jagten på point ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce