Mange gode resultater til Bedsted-ryttere

Kamilla Kiel Eskildsen og Little Dream har vundet guld ved DM for fuldblodsarabere. Privatfoto.

Mange gode resultater til Bedsted-ryttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedsted: Dressurryttere fra Bedsted Rideklub har deltaget i stævner med gode resultater.

Den 11. august opnåede Gitte Abrahamsen med Diva en 2. plads i MB2 og en 1. plads i MB0 til et stævne i Aabenraa Rideklub. Conni Brandt på Lykkehøjs Blinding Sun fik en 2. plads i LA1 og en 2. plads i LA2 ved samme stævne.  

Den 19. august hos Ponyklubben Haderslev fik Vicki Petersen med La Paz en 2. plads i LA2 og med hesten Ebbe en 1. plads i LA2. 

Den 18.-20. august ved DM i dressur for haflingere hos Odsherred Rideklub, Nordsjælland, vandt Iben Heisel og unghesten Noman guld for ungheste, og med hesten Armeno vandt hun sølv for seniorer. 

Ved Championat for Vest Danmark for Frederiksborgere den 19.-20. august i Ikast vandt Laila Boysen Knop LA5 begge dage, og hun blev den samlede vinder af championatet, og ekvipagen fik derudover en 2. plads i MB0.

Ved stævnet hos Sydjysk Rideklub Rødekro den 2. og 3. september blev det til en 1. plads i LB1 for Helle Kyster og Landino. Ved samme stævne fik Rikke Jensen og Spencer Royal 1. plads i LA1, og Line Boysen og Buzz Light Year fik en 1. plads i LB1 som juniorrytter.  Desuden fik Mie Kyster og T. Santiago en 1. plads i LA5. 

Hos Guldager Rideklub, Esbjerg den 2. september vandt Gitte Abrahamsen med Diamant en 2. plads i MB0 og en 4. plads i MB2 

Ved DM for fuldblodsarabere den 1. - 3. september på Vilhelmsborg blev Kamilla Kiel Eskildsen og JB Little Dream danmarksmestre.

Mange gode resultater til Bedsted-ryttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce