Lokal speedwaykører er nomineret til eftertragtede priser

Mads Hansen tog EM-guldet hjem i suveræn stil i finske Varkaus. Den titel - og flere andre - har givet ham en plads blandt de fire nominerede til 'Årets Speedwaykører', når Dansk Motorsport Award løber af stablen i januar. Arkivfoto: Lea Häyrinen

Lokal speedwaykører er nomineret til eftertragtede priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lokale speedwaytalent Mads Hansen har til januar chancen for at krone en i forvejen indbringende 2018-sæson med titlen som 'Årets Speedwaykører'. Det er fjerde gang, han er nomineret ved Dansk Motorsport Award.

SKÆRBÆK/KØBENHAVN: Mads Hansen er for andet år i træk blandt de nominerede, når motorsportens store prisfest, Dansk Motorsport Award 2019, afholdes i januar i København. Her er Mads Hansen atter nomineret til prisen 'Årets Speedwaykører'.

Men Mads Hansen vandt ikke kun individuelt i året, der snart er gået:

Han havde også et gashåndtag med i spillet, da det danske U21-landshold i speedway for første gang blev europamestre. En titel, der betyder, at U21-landsholdet er nomineret i kategorien 'Årets Motorcykelkører'.

Derfor er det en glad og stolt Mads Hansen, der måske kan krone et solidt 2018 med en pris eller to:

- Jeg er beæret over at være med i kampen igen i år. Jeg håber at vinde prisen denne gang, men jeg er også udmærket klar over, at det er svært. Der er nogle virkelig gode folk med her, så det bliver ikke nemt. Men uanset hvad, så er det med til at motivere én til 2019, for i år har virkelig været et godt år for mig, fortæller Mads Hansen.

De store sejre

Med en sæson, der bød på alt fra U21 EM-guld for hold og sejr ved det individuelle U19 EM til titlen i Metal Speedway League med Region Varde Elitesport, er der nok at vælge imellem, når Mads Hansen skal udpege sæsonens største gevinst:

- Det er svært at vælge, men for mig var højdepunktet nok det individuelle EM, som jeg vandt i Finland. Det var en stor sejr. Det samme var også U21-titlen for hold. Det er altid noget særligt at være en del af et hold, for man ved jo, at man også selv var med til at trække resultatet hjem. Jeg glæder mig meget til showet og til at se, hvad det hele bringer, lyder det fra Mads Hansen.

Hvem der vinder de respektive priser ved prisuddelingen i København den 19. januar, afgøres af hele Motorsportsdanmark ved en online afstemning, som netop er åbnet. Du kan give dit eget besyv med i afstemningen på internetadressen https://bonnier.typeform.com/to/viri5N.

Lokal speedwaykører er nomineret til eftertragtede priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce