Kronjyder gæster Tønder og Hal 2

Benjamin Holm, der her er på vej til at afslutte mod Køge, og resten af TM Tønder-mandskabet møder søndag Randers HH. Arkivfoto: Flemming Andersen

Kronjyder gæster Tønder og Hal 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag tager TM Tønder hjemme imod Randers HH. Træner Torben Sørensen mener, at forsvaret bliver afgørende. Længere ude i horisonten venter et topbrag og en pokalkamp.

Tønder: Søndag tager TM Tønders håndboldherrer hjemme mod Randers HH i 1. division, og der er tale om en kamp mellem top og bund. Randers-holdet frister en tilværelse i den kedelige ende af tabellen, og TM Tønder vandt da også på udebane de to holds første møde med 10 mål.

TM Tønder-træner Torben Sørensen mener, at holdet kan tage det med fra første kamp, at er holdet klar fra start, er det bedre end Randers HH.

- Begynder vi at slække på det, så er Randers bare så gode, at de har hurtigt tre-fire spillere, som kan lave seks-syv mål. Og så skal vi op og lave alt for mange mål, lyder det fra Torben Sørensen.

Han forventer, at forsvarsspillet bliver afgørende.

- Der er slet ikke nogen tvivl om, at det er forsvaret, vi skal have op at køre, fortæller TM Tønder-træneren.

- Så skal vi have nogle kontraer ind, tilføjer han.

Søndagens kamp
TM Tønder-Randers HH

Tidspunkt: Søndag klokken 15

Sted: Tønder Sport- og Fritidscenter, Hal 2

Udgangspunktet: TM Tønder har 26 point for 15 kampe, mens Randers HH på 16 kampe har sikret sig 10 point.

Skader: TM Tønder er uden de skadede Jesper Redlefsen og Thomas Clausen.

En kamp ad gangen

Efter Randers-kampen venter der holdet to udekampe mod Otterup HK og Ajax København, inden et forventet topbrag mod Fredericia Håndbold venter i weekenden i uge 7. Den topkamp bruger Torben Sørensen ikke mentale kræfter på nu.

- Vi tager en kamp ad gangen, og Fredericia-kampen kan være fuldstændig lige meget, hvis vi taber de næste tre, pointerer han.

Ud over en række spændende kampe i 1. division, kan TM Tønder også se frem til en pokalkamp i foråret. Lodtrækningen har betydet, at holdet den 7. marts skal møde Aalborg HK på udebane.

- Man kan sige, at vi skal op mod et 3. divisionshold - det er rigtig fint. At vi så skal en tur til Aalborg en hverdagsaften, det må vi bare sige, at det er glæden i at spille pokalhåndbold - det er at komme ud og besøge nogle andre klubber, lyder det muntert fra Torben Sørensen.

Kronjyder gæster Tønder og Hal 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce