Kamp om vigtige point venter i Århus

Assistenttræner Kasper Sørensen (hvid trøje) og holdkammeraterne fra FC Sydvest kommer på en vanskelig opgave i Århus på lørdag. Foto: Ulrik Pedersen

Kamp om vigtige point venter i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag eftermiddag spiller FC Sydvest 05 Tønder på udebane mod Århus Fremad. Efter sidste uges remis i Jammerbugten, ligger FC Sydvest nummer seks i tabellen med to point, og ligger Århus Fremad nummer tre med fire point.

 Tønder: FC Sydvest drager lørdag formiddag til Aarhus, hvor der venter en hård opgave. Kampen skal afvikles på Riisvangen Stadion. Århus Fremad kvalificerede i sidste sæson til oprykningsspillet. FC Sydvest har tre skadede spillere til lørdagens kamp.

- Christian Roost, Marco Hansen og Jonas Gejel Hansen er ikke med, siger cheftræner Carsten Jørgensen.

Trods de vanskelige odds er han optimist. 

- Jeg har stor tiltro til, at de spillere jeg har til rådighed, er i stand til at løfte opgaven. Århus Fremad er et godt hold, som sidste år var med i oprykningsspillet. Derudover er de gode på hjemmebane, så vi skal være klar fra starten, lyder det fra Sydvest-træneren.

I forhold til målsætningen om at kvalificere sig til oprykningsspillet vil det være et vigtigt skridt, hvis FC Sydvest er i stand til at vinde kampen, da Århus Fremad er en stor kandidat til at kvalificere sig til oprykningsspillet. Derudover er det altid en ekstra fordel at kunne tage point fra sine direkte modstandere.

- Århus Fremad vil formentlig kvalificere sig til oprykningsspillet. Det er derfor en af de kampe, hvor det vil være ekstra godt at vinde, pointerer cheftræner Carsten Jørgensen.

Kamp om vigtige point venter i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce