Ingen FC Sydvest-spillere skal til landskamp

Ingen FC Sydvestspillere har valgt at takke ja til DBU's tilbud om at spille venskabskampen imod Slovakiet. Foto: Ole Nielsen

Ingen FC Sydvest-spillere skal til landskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DBU har endnu ikke offentliggjort en ny trup til venskabskampen imod Slovakiet, efter at den oprindelige trup har valgt ikke at møde op på grund af stridigheder med DBU. I den nye trup er der ifølge flere medier flere 2. divisionsspillere at finde, men ingen fra FC Sydvest.

Tønder: Grundet stridigheder omkring samarbejdsaftalen mellem DBU og landsholdsspillerne, har DBU måtte lede efter nye spillere i de danske divisioner for at stille med et landshold til onsdagens venskabskampen mod Slovakiet.

FC Sydvest-spillerne fik ligesom mange andre 1.- og 2. divisionsklubber derfor en henvendelse fra DBU, om at unionen søgte spillere til venskabskampen mod Slovakiet.

Der var dog bred enighed i FC Sydvest-truppen om at være solidariske over for de faste landsholdsspillere og bakke op om den beslutning, der blev truffet af dem.

- En mulig landsholdsudtagelse har ikke rigtig været et tema for os. Vi fik en henvendelse og snakkede om det til træning i går med træneren og nogle fra klubben, men vi blev hurtigt enige om, at vi støttede op om stamspillernes beslutning, siger Christian Degn, der spiller i forsvaret for FC Sydvest.

- Landskampen er ikke rigtig noget, vi har tænkt på. Vi har selv en stor kamp imod AGF på samme tidspunkt. AGF og Slovakiet, det er jo også nærmest det samme, afslutter Christian Degn.

Landskampen er ikke rigtig noget, vi har tænkt på. Vi har selv en stor kamp imod AGF på samme tidspunkt. AGF og Slovakiet, det er jo også nærmest det samme.Christian Degn, 2. divisionsspiller i FC Sydvest

Ingen FC Sydvest-spillere skal til landskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce