Håndbold: Tønders træner tror på endnu en sejr

TM Tønders Felix Kasch (i midten af billedet) har spillet en vigtig rolle i TM Tønder seneste kampe. På søndag løber han og resten af holdet på banen i Tønder hal 2 til hjemmekamp mod Odder Håndbold.Arkivfoto: Claus Thorsted

Håndbold: Tønders træner tror på endnu en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TM Tønders træner, Torben Sørensen, forventer endnu en sejr til i søndagens kamp mod Odder Håndbold. Han betragter kampen som en topkamp.

Tønder: På søndag kl. 15 løber TM Tønders efterhånden sejrsvante håndboldhold igen på banen i Tønder hal 2. Denne gang venter et opgør mod Odder Håndbold, der i øjeblikket ligger på sjettepladsen i stillingen, som TM Tønder suverænt topper.

Indtil nu har sæsonen nemlig kun budt på sejre til TM Tønder, og Torben Sørensen forventer at kunne tilføje endnu en sejr og to point til kontoen, når kampen er spillet på søndag.

Det bliver dog ikke en let kamp for Tønder-holdet, understreger træneren, for selvom Odder Håndbold i øjeblikket ligger lidt nede i tabellen, betragter Torben Sørensen alligevel kampen som en topkamp.

- Selvom det ikke ser sådan ud i tabellen, så er det et tophold, vi skal møde. Odder har spillet en kamp mindre end de andre i toppen, og de tabte kun med to mål til Fredericia. Men når det er sagt, så bliver det en helt anden kamp, end den mod Fredericia, for Odder spiller lidt anderledes. De er knapt så fysisk stærke som Fredericia-spillerne, men til gengæld laver de mange mål, forklarer Torben Sørensen.

TM Tønder skal spille sit eget spil, understreger han.

- Men vi bliver nødt til at forholde os til, at de har nogle gode spillere - især angrebsmæssigt. De kan lave mange mål, så det er vigtigt, at vi i forsvaret kommer frem til skytterne, fortsætter Torben Sørensen.

Søndagens kamp
Håndbold 1. division HerrerTM Tønder - Odder Håndbold

Tønder hal 2 kl. 15

Protest hænger over hovedet

TM Tønder vandt sidste weekends absolutte topkamp mod Fredericia i en tæt kamp, som blev afgjort til fordel for TM Tønder i de allersidste sekunder af kampen. En afslutning, der afstedkom en protest fra Fredericia. Protesten er endnu ikke afgjort, men det tager Torben Sørensen med ophøjet ro.

- Det påvirker os ikke. Vi kan ikke gøre så meget ved det. Vi har fortalt, hvad vi mener om det til DHF, og så må de afgøre det, lyder det fra Torben Sørensen.

Torben Sørensen forventer at kunne stille i stærkeste opstilling til hjemmekampen på søndag, da ingen af spillerne i øjeblikket døjer med skader.

Håndbold: Tønders træner tror på endnu en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce