God test for TM-Tønder

Cheftræner for TM Tønder, Torben Sørensen, var godt tilfreds med sit holds indsats i sejren over Otterup HK. Han føler, at holdet er der, hvor det skal være, inden det snart går løs i 1. Division. Foto: Chresten Bergh

God test for TM-Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TM Tønder slog Otterup HK 33-27 i testkamp op til den nye sæson. Sejren begejstrer cheftræner Torben Sørensen, der mener holdet er der, hvor det skal være i optakten til den nye sæson.

Tønder: Selvom 1. division først starter om et par uger, er forberedelserne i fuld gang til den nye sæson for TM Tønder. Klubben prøvede lørdag formen af i en testkamp mod Otterup HK, der blev besejret med 33-27. Cheftræner Torben Sørensen var tilfreds med det han så i kampen.

- Vi er der, hvor jeg håbede, vi ville være. Resultatet fortæller, at vi kan være med på det her niveau. Vi stiller med et helt nyt hold, så det er vigtigt at se, hvor vi står, siger han.

TM Tønder kom skidt fra start, og var bagud med 14-17 ved pausen, men en stærk anden halvleg vendte nederlag til sejr.

Selvom det kun var en træningskamp, så giver sejren Torben Sørensen forhåbninger op til sæsonstart. Kampen blev taget seriøst, og der blev ikke skiftet så meget ud, som det nogle gange er tilfældet i sommerkampene.

- Her i klubben arbejder vi på at opbygge en vinderkultur. Derfor er det vigtigt, at der ikke bliver skiftet alt for meget ud, siger han.

Her i klubben arbejder vi på at opbygge en vinderkultur. Derfor er det vigtigt, at der ikke bliver skiftet alt for meget ud.
- Torben Sørensen, Cheftræner TM Tønder.

Mange træningskampe

Hen over sommerpausen har der været stor udskiftning i spillertruppen. Det har betydet, at cheftræneren har arrangeret flere træningskampe op til sæsonstart, end han plejer.

- Spillerne kender ikke sidemanden lige så godt, som hvis de havde spillet sammen i et halvt eller et helt år. Derfor er det vigtigt at få opbygget nogle relationer i træningskampene, så vi er klar til den nye sæson går i gang, siger han.

Det har været vigtigt for træneren, at testkampene bliver mod jævnbyrdige modstandere, så den nye trup bliver matchet på et godt niveau inden sæsonstarten.

God test for TM-Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce