God anden halvleg gav point


God anden halvleg gav point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest leverede en god anden halvleg, hvor spillerne, ifølge Sydvest-træner Carsten Jørgensen viste god attitude i forhold til første halvleg.

Fodbold, 2.division, nedrykningspuljen, herrer: VSK Århus - FC Sydvest 05 Tønder 1-1 (1-0) 

TØNDER: FC Sydvest kom tilbage i anden halvleg, efter at have været nede 0-1 imod VSK Århus. Carsten Jørgensen roste efter kampen spillerne, for at vise en god attitude i anden halvleg.  

- Spillerne viste en rigtig god attitude i anden halvleg, sagde Carsten Jørgensen efter kampen.  

Kampen startede med et FC Sydvest-mandskab, som ikke var afklaret med opgaven.  

- Det var svære forhold at spille under, idet det var en meget ujævn bane, hvilket betød vi ikke kunne få tingene til at hænge ordentligt sammen i første halvleg. Men udover dette, så kæmpede vi ikke nok for det i første halvleg, hvor vi ikke var afklaret, sagde Carsten Jørgensen efter kampen.  

FC Sydvest kom derfor bagud 0-1 efter 20 minutters-spil, efter et mål, som Carsten Jørgensen betegnede for at være et vanvittigt flot.  

I pausen snakkede Sydvest om, at de skulle ud at kæmpe mere for det i anden halvleg, hvilket holdet, ifølge Carsten Jørgensen gjorde.  

- Vi kæmpede langt mere for det i anden halvleg. Vi vandt flere dueller og var mere afklaret end første halvleg. Dette gjorde, at vi i det 76 minut kom på 1-1 efter et hovedstødsmål af Morten Hansen, hvilket jeg aldrig har set før, sagde Carsten Jørgensen med et smil på læben.  

Kampen endte 1-1 efter en flot anden halvleg af gæsterne fra Sydvest, hvor der var flere muligheder til at bringe sig foran.

VSK Århus - Sydvest
Fodbold, 2.division, nedrykningspuljen, herrer: VSK Århus - FC Sydvest 05 Tønder 1-1 (1-0) Sydvest målscorer: Morten Hansen (76)

VSK Århus målscorer: Frederik Rask Høgh Jensen (20)

God anden halvleg gav point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce