Fynsk hold besøger Bankparken

Med over 1000 tilskuere blev der onsdag aften i pokalkampen mod AGF sat publikumsrekord i Bankparken i Tønder. Helt så mange fans forventes ikke på lægterne og tribunerne, når fynske Dalum lægger vejen forbi lørdag. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Fynsk hold besøger Bankparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag tager FC Sydvest 05 Tønder imod det fynske hold Dalum IF. Dalum indtager lige nu femtepladsen i 2. division, mens de sort/hvide fra FC Sydvest fortsat ligger under stregen.

Tønder: Efter pokalfesten onsdag aften med over 1000 tilskuere og et hæderligt nederlag til ligaholdet AGF i Bankparken, bliver det hverdag og dermed fortsat pointjagt for fodboldspillerne fra FC Sydvest.

Sidste lørdag hentede de et point på udebane mod Odder GIF, men det ene point var ikke nok til at komme op i den bedre halvdel af tabellen.

Lørdag gælder det så hjemmekampen mod Dalum, der har spillet sig frem på femtepladsen. Det er et hold i fin form, som FC Sydvest skal op imod.

- Jeg ser Dalum som en stærk modstander. De har fået en del point skrabet sammen, og på grund af det kan vi jo se, at de godt kan spille fodbold derovre, siger Sydvest-cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Pokalkampen var efterårets højdepunkt, og træneren håber, at euforien fra onsdag aften kan tages med ind på banen lørdag eftermiddag.

- Vi får vores sag for, og skal ud og levere en lige så god indsats, som mod vi gjorde mod AGF, siger Hans Henrik Andreasen.

Over stregen

FC Sydvest er efter en beskeden sæsonoptakt kommet ind i en god stime. Tre point hjemme i Bankparken skal ind på kontoen, hvis ambitionen om at nå oprykningsspillet til 1. division skal forblive inden for rækkevidde.

- Jeg tror, vi får de tre point med hjem, og jeg synes også drengene har fortjent, at vi hiver en hjemmebanesejr hjem, siger Hans Henrik Andreasen.

Kampen bliver spillet klokken 15 på Bankparken i Tønder.

Fynsk hold besøger Bankparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce