Forsvaret kom aldrig til at fungere


Forsvaret kom aldrig til at fungere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding HK var for stor en mundfuld for TM Tønders 3. divisionshold, der hjemme tabte med 30-38.

TØNDER: Under normale omstændigheder bør 30 mål være nok til at vinde en håndboldkamp, men det slog langt fra til for TM Tønder i kampen mod Kolding HK, der med 38 scoringer uden problemer overbød hjemmeholdet.

- Den var gal med forsvaret, og så gjorde det ikke tingene bedre, at Jesper Boldt i målet kun havde syv redninger i hele kampen, erkendte TM Tønders træner Brian Smidemann da også.

- Men vi er oppe mod et godt hold, som især i de fysiske dueller er bedre end os. På den baggrund er sejren fuldt fortjent, tilføjede han.

Bortset fra stillingen 3-2 var TM Tønder bagud gennem hele kampen.

Koldings spil blev styret af to erfarne herrer. De var i stand til at organisere et effektivt overgangsspil, som hjemmeholdet aldrig fik dæmmet op for på grund af den fysiske underlegenhed på stregen.

Store chancer brændt

TM Tønder kunne med ti minutter tilbage måske have skabt lidt spænding om udfaldet. Stillingen var på dette tidspunkt 31-29 i gæsternes favør. Her havde hjemmeholdet to såkaldte 100 procents chancer, som begge blev brændt. Dermed blev chancen for at få kontakt forspildt, og Kolding kunne uden problemer køre en komfortabel sejr hjem.

Bedste spiller hos Tønder var Benjamin Holm med 11 rene scoringer.

 

TM Tønder - Kolding HK 30-38 (15-19).

Håndbold, 3. division, mænd.

TM Tønders målscorere: Benjamin Holm 11, Casper Rahr Madsen 9, Mathias Hejsel 3, Jesper Redlefsen 3, Daniel Jacobsen 2, Lars Reinholdt 1, Morten Jørgensen 1.

 

Forsvaret kom aldrig til at fungere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce