Forløsningens øjeblik

FC Sydvest-anfører Marten Ittersum og holdkammeraterne på 2. divisionsholdet har haft et vanskeligt forår. Men det sluttede godt med årets første sejr i forårets sidste hjemmekamp. Arkivfoto: André Thorup

Forløsningens øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder brød lørdag eftermiddag forbandelsen, som har huseret tungt over klubben i hele forårssæsonen. Det lokale fodbold mandskab besejrede nemlig Skovshoved på BankParken i Tønder.

Fodbold, oprykningsspil til 1. division: FC Sydvest - Skovshoved 3-2 (2-1).

Tønder: Forud for lørdagens opgør lagde cheftræner Kim Munch stor vægt på, at han for alt i verden ønskede det første mål i kampen. Det lykkedes dog for mandskabet i lørdagens kamp, hvor Nils Neess Priisholm bragte hjemmebaneholdet foran efter 18 minutters spil. Blot fem minutter senere bragte Marco Hansen FC Sydvest yderligere foran til 2-0. To minutter før pause scorede Skovshoved til halvlegsresultatet 2-1.

- Vi kom bedst ud til kampen. Spillere var tændte, og de to tidlige scoringer gav os en tro på tingene. Deres reducering var en kold dukkert for os, men vi gik til halvleg med en føring, som var utrolig vigtig for os, siger cheftræner Kim Munch.I anden halvleg kom Skovshoved bedst fra start. Det afspejlede sig også i det 59. minut, hvor udebaneholdet udlignede til 2-2. Der gik dog kun syv minutter yderligere før, at Christian Roost bragte FC Sydvest foran til slutresultatet 3-2.

- De lagde et hårdt pres, men vores forsvar var gode til at ride stormen fra. I de få tilfælde hvor det ikke lykkedes, afværgede Kasper Tidemann på stregen. Da Skovshoved udlignede, tænkte jeg, at den var gal igen, men vi kom hurtigt igen. I og med at vi spillede 4-4-2, så var Skovshoved hele tiden i overtal på den centrale midtbane, så det krævede meget af os. Jeg synes vi stod godt i kæderne og i forsvaret, så det var godt af gutterne, beretter cheftræner Kim Munch.

- Vi kom bedst ud til kampen. Spillere var tændte, og de to tidlige scoringer gav os en tro på tingene.
Kim Munch, træner FC Sydvest

Første sejr

Som bekendt var det FC Sydvests første sejr i forårssæsonen.

- Det var utrolig dejligt. Vi lykkedes med stort set det hele, og vi udnyttede vores chancer. Det giver et løft til spillerne. Samtidig var det lækkert at prøve for dem, for det med ikke at vinde fodboldkampe kan være hårdt for moralen. Drengene er utrolig lettet, og det er jeg også selv, afslutter cheftræner Kim Munch.

Forløsningens øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce