For mange fejl spillede ind


For mange fejl spillede ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TM Tønder 2 drog søndag mod Odense for at stå ansigt til ansigt med TPI Odense for anden gang i herrernes 3.division.

Tønder: TM Tønder 2 kunne kun stille med tre gengangere fra seneste kamp mod TPI Odense - en kamp TM Tønder 2 vandt sikkert. Denne gang var der flere ting, som ikke var på plads. TM Tønder 2 fik aldrig rigtigt sat sig på kampen og måtte gå til halvleg ved stillingen 14-11 til TPI.

- Deres træner tog røven på mig. Jeg havde ikke set den komme, at han ville gå op i en 3-3, som vi ikke har prøvet før, men det gjorde han. Det betød så, at vi haltede bagefter, udtaler TMT-træner Brian Smidemann.

I anden halvleg fik TM Tønder aldrig kæmpet sig tilbage - det var et hold, som var holdt nede af blandt andet en masse tekniske fejl. Det endte så ud i det uundgåelige - et nederlag på 28-25. Men TM Tønder-mandskabet måtte dog også spille de sidste 17 minutter med et rødt kort til stregspilleren Edin Deronjic.

- Når man laver 17 tekniske fejl, så kan man heller ikke vinde en håndboldkamp. Det er dem, vi bliver straffet på i dag, men man må tage hatten af for drengene, vi er bagud med seks mål med 10 minutter igen og får hentet tre mål, slutter træner Brian Smidemann.

Målscorere

TM Tønder 2's målscorere var Lars Reinholdt 7, Mathias Hejsel 6, Lars Muus 4, Nikolaj Damm 3, Timmi Ejmar 2, Michael Ibsen 1, Edin Deronjic 1 og Casper Lydiksen 1.

For mange fejl spillede ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce