FC Sydvest-træner: omstillingerne kostede os igen i dag

Kolding vandt med 2 mål, da FC Sydvest søndag spillede ude mod Kolding. Arkivfoto.

FC Sydvest-træner: omstillingerne kostede os igen i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder har haft et hårdt program, hvor mandskabet har spillet tre kampe på otte dage. Med et nederlag og en uafgjort i bagagen drog FC Sydvest søndag eftermiddag til Kolding, for at jagte forårets første sejr.

Tønder/Kolding: FC Sydvest 05 Tønder var i torsdagskampen oppe mod Avarta hårdt ramt af skader og karantæner. I søndagens kamp var Mads Blom, Marten Van Ittersum og Jonas Hansen igen med fra start.

Første halvleg endte med at blive en rodet affære, hvor ingen af mandskaberne dominerede kampen. Ifølge cheftræner Jacob Stolberg var det en typisk 0-0 halvleg.

- Første halvleg blev en forkrampet omgang fodbold. Fodboldspillet flød ikke, og ingen af mandskaberne lykkedes med at skabe chancer. Det var en dårlig fodboldkamp i de første 45 minutter, siger cheftræner Jacob Stolberg.

Uheldig anden halvleg

I anden halvleg kom begge mandskaber bedre med i kampen. Kampen var dog stadigvæk præget af mange fejl. FC Sydvest skabte flere store chancer, som ikke blev udnyttet til deres fulde. 72 minutter inde i kampen bragte Rune Nautrup Kolding foran, til stillingen 1-0. I det 88. minut begik FC Sydvest et straffespark, som Rune Nautrup eksekverede til kampens slutresultat 2-0.

- Jeg synes at kampen bølger frem og tilbage i anden halvleg. Vi var en del på bolden, og havde 3-4 kæmpe chancer, før de bragte sig foran. Det er meget frustrerende, beretter cheftræner Jacob Stolberg.

I de foregående kampe har FC Sydvest haft mange store muligheder, hvor den sidste afgørende aflevering har manglet kvalitet. Det var også tilfældet på Kolding Stadion.

- Vi lykkedes godt med vores omstillinger, men igen i dag manglede vi kvalitet i den sidste og afgørende aflevering. Vi blev alt for ivrige, så det var ikke pragende, afslutter cheftræner Jacob Stolberg.

FC Sydvest-træner: omstillingerne kostede os igen i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce