FC Sydvest tager på pointjagt i Aarhus

FC Sydvest 05 tager igen kampen op mod Brabrand IF og skal forsøge at få trukket vigtige point med hjem. Arkivfoto: Flemming Andersen

FC Sydvest tager på pointjagt i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 tager lørdag til Aarhus for at spille mod Brabrand, som ligger stærkt til i toppen af den danske 2. division.

Tønder: FC Sydvest spillede forrige weekend imod den nuværende 2. plads i rækken. Det var Skive IK, som formåede at tage FC Sydvest-spillerne med bukserne nede i de sidste 15 minutter af kampen, hvor de scorede to mål og vandt 2-3 over FC Sydvest 05.

- Det er det samme, som det plejer at være, og det er lidt irriterende, at vi ikke lærer af de kampe, vi taber. Men vi er for dårlige defensivt på en eller anden facon, udtaler cheftræner Hans Henrik Andreasen.

FC Sydvest leverede ellers en fin præstation, men fik nul point.

- Selvfølgelig gør det også noget, at de får to straffespark, men egentlig efter kampen står jeg med en følelse af, at vi lige så godt kunne have fået minimum et point, og det samme mod Kolding og Ringkøbing, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Muligheder

FC Sydvest drager lørdag mod Aarhus-klubben Brabrand. Holdens første kamp endte med, at Brabrand kunne smutte med de tre point fra Bank Parken. Men FC Sydvest-træneren tror på, at FC Sydvest, som mod de andre tophold, har en lige så stor chance for at kunne tage point med deroppe fra.

- Brabrand har spillet rigtig mange kampe siden sidst, og vi har lært noget, det har de også. Så det bliver en lige så svær kamp som sidst. Men jeg ser stadigvæk de samme muligheder, som vi egentlig også har haft mod de andre tophold, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

FC Sydvest 05 og Brabrand tager kampen op mod hinanden lørdag klokken 14.00 på Brabrand Stadion.

FC Sydvest tager på pointjagt i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce