FC Sydvest tabte: Bunden er nået

FC Sydvest 05 måtte se sig slået 5-3 i Brabrand og kunne derefter indtage sidste pladsen i den danske 2. division. Arkivfoto: Flemming Andersen

FC Sydvest tabte: Bunden er nået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 drog lørdag mod Brabrand for endnu engang at forsøge at få point ind på kontoen. Det så før kampen meget sørgeligt ud for FC Sydvests fremtid i 2. division, og kampen lørdag gjorde intet bedre.

Aarhus/Tønder: FC Sydvest 05 startede mod Brabrand ud - som man har set det et par gange før i sæsonen - med at komme bagud meget tidligt i kampen. Det var Brabrand IF's Kasper Andersen, som fik sat hjemmeholdet foran med 1-0 efter to minutters spil. Der gik ikke lang tid, før Brabrand igen skulle på måltavlen, denne gang var det Lasse Møberg, som fik scoret til 2-0.

- Vi kommer bagud 1-0 efter et minut og 2-0 efter 10 minutter, og allerede der går det op ad bakke, og vi gør det virkelig svært for os selv, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

De to scoringer havde ikke fået slået FC Sydvest ud, de scorede nemlig til 2-1 efter 26 minutters spil. Det var lejespilleren Silas Songani, som fik sat FC Sydvest tilbage i kampen. Desværre kunne Sydvest ikke holde Brabrand fra igen at komme på tavlen, da Michael Pedersen kunne sætte bolden ind til 3-1, men det mål skulle ikke komme alene, da Marco Hansen fik scoret til 3-2, lige inden dommeren kunne fløjte til pause.

- Vi virkede for første gang i denne her sæson sårbare, vi var for nemme at score imod, og de pressede os virkelig, hvor det kunne gøre ondt, udtaler cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Sidstepladsen

Da anden halvleg var fløjtet i gang, skulle der ikke gå lang tid, før Brabrand spilleren Michael Pedersen igen kunne komme på måltavlen med en scoring til 4-2. Ikke nok med det skulle det vise sig, at FC Sydvests opgave skulle blive endnu sværere, da anfører Marten Van Ittersum fik et rødt kort i det 64. minut.

Den blev i den grad også sværere, da Brabrands Simon Riis fik sat en scoring ind til 5-2 i det 82. minut. Men den afrikanske Sydvest-angriber Silas Songani var ikke færdig, han fik sat sig som dobbelt målscorer i det 92. minut.

- Rent defensivt er vi dumpet med et brag, fordi vi simpelthen ikke står distancen. Men vores offensiv med Silas, Marco og Oliver får vist nogle farlige kvaliteter, så det er noget, vi skal kigge på senere hen, siger cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Kampen sluttede 5-3 til hjemmeholdet Brabrand IF. Det betyder nu, at FC Sydvest er rykket ned på sidstepladsen i den danske 2. division.

FC Sydvest tabte: Bunden er nået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce