FC Sydvest skal hente tre point mod Lyseng

Der har for FC Sydvest været en masse at juble over den seneste tid. Forhåbentlig fortsætter det lørdag, når hjemmeholdet tager mod gæsterne fra IF Lyseng i 2. divison. Arkivfoto: André Thorup

FC Sydvest skal hente tre point mod Lyseng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdagens kamp mod IF Lyseng skal sikre tre point til FC Sydvest, der igen spiller på den rigtige hjemmebane: Bankparken.

Tønder: 2.-divisionspillerne i FC Sydvest er klar i næsten stærkeste opstilling, når holdet hjemme på Bankparken lørdag tager mod gæsterne fra IF Lyseng.

Og det er da også som favoritter, at gæsterne bydes indenfor på grønsværen.

Træner Kim Munch og spillerne har været inde i en god stime med fem sejre i streg. Stimen blev imidlertid brudt sidste kamprunde med nederlaget på 4-0 til Kjellerup IF.

Omvendt oplevede Lyseng i sidste runde ren optur. Senest spillede de hjemme mod Ringkøbing, en kamp der blev afviklet på kunstgræs. Det bekom åbenbart Lyseng godt, da de vandt hele 3-0, så det er et hold med en god portion selvtillid der gæster Bankparken på lørdag.

Men her stopper festen så også for gæsterne.

- Vi er forberedt på, at vi skal passe på. Den kamp skal selvfølgelig vindes, siger Kim Munch.

Fysisk stærke

En række af Sydvest-spillere har døjet med småskader, der er blevet behandlet flittigt i den forgangne uge. Mens Christian Roost stadig er tvivlsom efter en overbelastning af den ene knæhase, så meldes Simon Hansen så klar, at han kan klare 75 minutter. Og kampen kræver, at alle mand er fit for fight.

- Man skal ikke undervurdere Lyseng. Det er et fysisk stærkt hold, og de har brug for point, så de har en farligt masse at kæmpe for, siger træneren.

- Vi er også fysisk stærke og stærke i omstillingsspillet. Vi tror på det til sidste øjeblik, siger Kim Munch.

Kampen spilles lørdag klokken 15. Op til, at kampen fløjtes i gang, skal det afgøres, om Christian Roost kan klare en kamp.

FC Sydvest skal hente tre point mod Lyseng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce