FC Sydvest leverede kontrolleret pligtsejr


FC Sydvest leverede kontrolleret pligtsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 Tønder leverede torsdag aften en pligtsejr på udebane over bundholdet fra Vejgaard.

Fodbold, 2.division, nedrykningspulje, herrer: Vejgaard - FC Sydvest 05 Tønder 2-3 (0-1) 

Sydvest målscorer: Anders Thomsen (20, 64), Mads Isaksen (70) 

TØNDER: FC Sydvest 05 Tønder leverede, ifølge Sydvest-træner Carsten Jørgensen, en kontrolleret pligtsejr over bundholdet fra Vejgaard. 

- Det var en kamp, hvor vi sad på det meste under hele kampen. Der var selvfølgelig perioder, der var bedre som andre, sagde Carsten Jørgensen efter kampen.  

- Vi formåede under kampen at angribe med masser af fart og bevægelse, hvilket gjorde, at vi undgik duelspillet med de fysisk stærke Vejgaard-spillere, sagde Carsten Jørgensen efter kampen.  

FC Sydvest har i de seneste to ud af tre kampe lukket to mål ind, hvorimod det tidligere på sæsonen kun er sket én gang, at Sydvest har lukket to mål ind. Men dette er ikke noget Carsten Jørgensen lægger særlig meget i.  

- Jeg ser det ikke som et kollektivt sammenbrud. De to mål, vi lukker ind imod Vejgaard er der ikke så meget at gøre ved. Det første er et flot langskud og det andet en retur-bold, konstaterede Carsten Jørgensen. 

Til gengæld var det også første gang i sæsonen, at Sydvest har formået at få netmaskerne til at blafre hele tre gang i samme kamp.

- Det handler meget om, hvad der fungerer på dagen. Man kan sætte de samme 11 spillere til at starte hver gang, hvor det så vil fungere nogle gange og andre gange vil det ikke, afsluttede Carsten Jørgensen.

FC Sydvest leverede kontrolleret pligtsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce