Elendig bane hjalp FC Sydvest på vej

Morten Hansen og hans klubkammerater tror nærmest ikke længere på, at de kan tabe. Privatfoto: Flemming Andersen.

Elendig bane hjalp FC Sydvest på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest vandt sin femte sejr i træk. Den blev på 3-1 over Ringkøbing. Holdet er nu kun ét point fra førstepladsen.

TØNDER: Normalt lyder der fra fodboldfolket kun klager over efterårets regntunge baner, men det var ikke tilfældet, da FC Sydvest og Ringkøbing tørnede sammen på Løgumkloster Stadion.

Inden opgøret i 2. division havde banen lagt græs til en U17-landskamp mellem Danmark og Tyskland og lignede nærmest en pløjemark.  Ringkøbing havde da også forberedt sig på at spille på kunstbanen, men hjemmeholdets træner Kim Munch insisterede på, at afvikle kampen på det græs, der nu var tilbage.

- Det fik jeg ingen venner i Ringkøbing på, men det var med i min gameplan at frustrere dem. Mentalt var vi klar til at spille på den dårlige bane, og det var de ikke. Det fik betydning for udfaldet, konstaterede FC Sydvest-træneren, der nu er ubesejret i de sidste fem kampe.

 

Kampen i tal
Fodbold, 2. division, pulje 3: FC Sydvest - Ringkøbing 3-1 (1-0).Mål: 1-0 Van Tha Twang Ni Dum (17. minut), 1-1 Christian Nissen (79), 2-1 Christian Roost (85), 3-1 Van Tha Twang Ni Dum (87).

Næste kamp: Topopgør ude mod Kjellerup lørdag den 14 oktober.

Sydvest godt fra start

FC Sydvest kom bedst fra start og var det dominerende mandskab i den første halve time. Det chance- og spillemæssige overtag gav bonus efter 17 minutter, hvor Van Tha Twang Ni Dum bragte hjemmeholdet foran. Kort efter kunne det være blevet 2-0, men  i stedet overtog gæsterne mere og mere af initiativet. Ringkøbings pres fortsatte efter pausen, og med godt ti minutter tilbage blev der bragt balance i regnskabet.

- Vi ville ikke nøjes med uafgjort, så vi fremtvang i slutfasen en række dødbolde, og det gav helt fortjent os sejren, sagde en tilfreds Kim Munch.

Først tacklede Christian Roost nærmest bolden i nettet efter et hjørnespark, og "Thong" slog med sit andet mål sejren fast i det 87. minut.

 

Elendig bane hjalp FC Sydvest på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce