Efter fem forgæves forsøg var der fuld gevinst


Efter fem forgæves forsøg var der fuld gevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I en noget rodet forestilling sikrede FC Sydvest sig sæsonens første sejr i udekampen mod Lyseng. Den blev på 3-2 og giver ny selvtillid til spillerne.

TØNDER: I sjette forsøg lykkedes det endelig for FC Sydvest at få sæsonens første sejr.

Lyseng er et hold, der fortrinsvis lever på omstillinger, og det var med til at gøre opgøret til en noget rodet forestilling. Gæsterne var gennem samtlige 90 minutter mest på bolden, og var også det hold, der skulle skabe kampen.

Det var dog Lyseng, der kom bedst fra start. Hjemmeholdet var toneangivende i det første kvarter, men efterhånden blev FC Sydvest mere og mere spillemæssigt toneangivende.

Efter en halv time udmøntede det sig i føringsmålet sat ind af René Hansen. Scoringen kom efter et gennembrud i højre side.

 

Kampen i tal
Fodbold, 2. division, pulje 3: Lyseng - FC Sydvest 2-3 (1-2). Mål: 0-1 René Hansen (30. minut), 0-2 Anders Thomsen (42), 1-2 Issa Kharoub, straffespark (44), 2-2 Frederik Søndergaard Hansen (53), 2-3 Morten Hansen (55).

Klodset straffespark

Knap et kvarter senere gjorde Anders Thomsen ham kunsten efter, da han øgede til 2-0 efter samme recept som holdets første scoring.

Glæden varede dog kun kort. Minuttet før pausefløjtet lavede FC Sydvest et klodset straffespark, som Lyseng sikkert reducerede på.

I anden halvleg formåede FC Sydvest at løfte sit spil. Lyseng levede kun på standardsituationer og omstillinger, og gæsterne havde muligheder nok til at øge til 3-1. I stedet blev der skabt ny spænding om udfaldet, da Lyseng  på en tilfældig chance udlignede til 2-2.

Det tog dog spidsen af Sydvest-spillernes nerver, at der kun gik tre minutter, inden Morten Hansen atter bragte gæsterne i front.

Tilfreds med sejren

Lyseng formåede ikke i kampens slutfase at komme til chancer af betydning, og FC Sydvest havde i kampens døende sekunder en stor mulighed for at øge til 4-2. Det lykkedes ikke, men i stedet for kunne spillerne efter slutfløjtet juble over sæsonens første sejr. Det samme gjorde cheftræner Carsten Jørgensen.

- Spillet var ikke godt nok i første halvleg, men det blev heldigvis bedre efter pausen, konstaterede han.

- Jeg hæfter mig mest ved, at vi endelig fik en sejr. Det er jeg rigtig godt tilfreds med. Og det havde vi brug for. Det giver spillerne en god portion selvtillid, tilføjede Carsten Jørgensen.

 

Efter fem forgæves forsøg var der fuld gevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce